To je to što me zanima!

Šokantna snimka iz BiH: Šipkom tukao susjedu, njenog muža je progonio i u Hitnoj pomoći

On je došao za nama u Hitnu pomoć, ganjao je supruga. Tu je bio i zet  kojem je poručio „da je on sljedeći“. Otišli smo u policiju i sve prijavili, ali ništa nisu poduzeli, tvrdi žena
Vidi originalni članak

Automobilom sam pokušala izaći iz dvorišta. U tom trenu je naišao susjedov maloljetni sin a moj suprug mu je sugerirao da stane kako bih mogla izaći, jer mi je auto već bio na pola izvan dvorišta. Ali maloljetnik mu je tada rekao 'Marš', ispričala je Dnevnom Avazu žena iz Gračanice u BiH. 

- Suprug je krenuo za njim i kazao mu da se ne može tako ponašati, jer je i ranije divljao s motociklom. U tom trenutku „leti“ susjed. Ja sam samo uspjela reći kćeri da snima i „poletjela“ sam iz vozila te stala između njega i kćeri. Sve se vidi na snimci. Udario me je metalnom šipkom ili palicom. Potom je krenuo na supruga. Na snimku se vidi da i on bježi – priča žena. Avaz je objavio i uznemirujuću snimku napada.

Kako kaže, otišla je u Hitnu pomoć, gdje su joj sanirali ozljede. Međutim, tu nije bio kraj drame.

- On je došao za nama u Hitnu pomoć, ganjao je supruga. Tu je bio i zet  kojem je poručio „da je on sljedeći“. Otišli smo u policiju i sve prijavili, ali ništa nisu poduzeli – tvrdi žena.

Ona kaže da su i ranije imali problema s istim susjedom zbog čega su podnijeli više prijava, ali nikada ni jedan slučaj nije dobio svoj epilog na sudu.

- Mi se zaključavamo kuću, ne smijemo izaći, jer na nas ide vozilom i motociklom. Nemamo zaštitu od policije i više ne znamo kome se obratiti - zaključila je žena.

U Policijskoj postaji Gračanica potvrdili su za Avaz da su postupili po prijavi te da su izašli na teren. Više detalja o ovom slučaju nisu otkrivali.

Idi na 24sata

Komentari 58

  • zamzung 03.08.2021.

    Prvo su se bahatili, sad kad im je vratio okrenuli priču. Nekad je nasilje stvarno rješenje za primitivce.

  • adlla 03.08.2021.

    Nek,,a ih je bolan natovario

  • sexy_trubadur 02.08.2021.

    zenu ici tuci i to pajserom ,,,ovaj nije normalan 

Komentiraj...
Vidi sve komentare