To je to što me zanima!

Šokantno: Djeca u slatkišima pronašla prave šivaće igle!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U američkoj saveznoj državi Pennsylvaniji dogodio se šokantan incident za vrijeme trajanja Halloweena. Djeca su u svojim slatkišima pronašla zabodene prave igle
Vidi originalni članak

Policija još uvijek istražuje taj incident i primila je najmanje šest prijava u kojima stoji da su djeca pronašla šivaće igle zabodene u slatkiše koje su dobila za Halloween.

Susjedstvo je šokirano i nitko ne zna tko je mogao učiniti takvo što.

POGLEDAJTE VIDEO: Djeca pronašla igle u slatkišima

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Miguel Luna bio je jedan od prvih 'žrtava' koji je otkrio igle u svojim čokoladicama. Kako kaže, najprije je bio jako nervozan kada su on i njegovi prijatelji pozvali policiju jer nije znao što će se dogoditi. Nakon toga su svi otišli svojim kućama i provjerili svoje slatkiše.

Nijedno dijete nije ozlijeđeno, ali incident je ponukao roditelje da strogo provjeravaju sve slatkiše koje su djeca dobila.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • sandiego17 04.11.2015.

    samo neka slave svoj sotonisticki blagdan,a nitko nezna povijest tog blagdana,plus jos djecu uce istim glupostima......odvratno

  • greta guslar 04.11.2015.

    Pa kad zlo slavite, častite i promovirate, onda je sigurno da ćete ga i žeti! Čemu se čudite? Jel znate što točno znači to obilježavanje i čašćenje?

  • ella123xD 04.11.2015.

    luđaka na slobodi koliko voliš ...i koriste priliku ...dobro je samo to da nijedno dijete nije stradalo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare