To je to što me zanima!

Šokantno: Tinejdžericu silovali 90 puta tijekom jednog vikenda

Ovi šokantni podaci stoje u izvješću o ropstvu modernog doba u Velikoj Britaniji, a koje tek treba objaviti Centar za socijalnu pravdu. Djevojka (16) je sada na sigurnom
Vidi originalni članak

Tinejdžerica je silovana 90 puta tijekom jednog vikenda, otkrilo je šokantno izvješće o ropstvu modernog doba u Velikoj Britaniji, piše Daily Mail.

Izvještaj koji će objaviti Centar za socijalnu pravdu sadrži dokaze o djevojci koja je u ropstvu završila kada je imala 16 godina, a silovalo ju je 90 muškaraca. 

Andrew Wallis, predsjednik radne grupe koja je napravila izvješće, rekao je  samo da je djevojka sada na sigurnom. 

Mnogi žive u uvjetima potpune degradacije

Inače, istraživanje je otkrilo šokantne informacije o djeci i odraslima, među kojima su mnogi britanski državljani, koji su bili prisiljeni živjeti u uvjetima potpune degradacije. 

Sve žrtve pozivaju se da istupe s informacijama bez straha da će biti suočeni s progonom zbog povrede imigracije ili zbog zločina koje su morali počiniti kao žrtve trgovine ljudima.

Ekipa koja je provela istraživanje poručila je da se svi dužnosnici od policije do socijalnih radnika trebaju upoznati s razmjerima i prirodom problema.


Idi na 24sata

Komentari 158

  • AidaBajraktarevic 24.04.2014.

    Da mogu biti samo 1dan na vlasti,al ovako sam bez texta jer svaki dan e dogadjaju iste ovakve uzasne vjesti....Kakva da je djevojka il sta god da je zasluzila al ne na takav svirep nacin..takve siledjije nebi smjeli da budu na slobodu..

  • AidaBajraktarevic 12.05.2013.

    da mi je vlasti samo pet minuta.

  • SilviJa_3 19.03.2013.

    E pa za takve stvari se treba pobrinut da se ne događaju više. Trebalo bi se hitno nešto poduzet a ne samo sjedit i čekat da se opet nešto takvo dogodi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare