To je to što me zanima!

Šokantno: Alen je htio smiriti svađu pa dobio metak u glavu

Neki čovjek je valjda imao vezu s ubojičinom ženom i došlo je do sukoba. Alenko je pokušao sukob smiriti i, eto, vidite što se dogodilo, priča jedan čapljinski taksist...
Vidi originalni članak

Jakov Jelčić (38) iz Čapljine osumnjičen je da je u noći na nedjelju ubio vršnjaka Alena Hunjića, inače taksista u tom hercegovačkom gradu. 

Motiv službeno još nije poznat jer ubojica ne želi govoriti, ali se, prema tvrdnjama pojedinaca, Hunjić u pogrešno vrijeme našao na pogrešnom mjestu, pišu Nezavisne novine.

- Svi pričaju o tome da je Alen smirivao tenzije i to je platio glavom. Tako govore. Neki čovjek je valjda imao vezu s ubojičinom ženom i došlo je do sukoba. Alenko je pokušao sukob smiriti i, eto, vidite što se dogodilo, priča jedan čapljinski taksist.

Jelčića terete da je taksistu iz pištolja ispalio metak u glavu, i to ispred crkve svetog Franje Asiškog u središtu grada.

Osumnjičenom za ubojstvo odredili su zadržavanje u policijskoj postaji. 

- Tijelo ubijenog prebačeno je na patologiju u Mostaru, gdje će biti obavljena obdukcija, kao i sva potrebna vještačenja, kazali su iz nadležnog tužiteljstva, dodavši da je Jelčić nakon pucnja ostao na mjestu zločina i dobrovoljno pozvao policiju.


 

Idi na 24sata

Komentari 53

  • GoranBobovec 26.10.2017.

    Samo žele dokazati da balkansko pravosuđe popušta nasilnicima a nevini stradaju!

  • Arad_1 24.10.2017.

    Gledajte svoja posla i ne gurajte nos tamo gdje mu nije mjesto.

  • cimerrr 23.10.2017.

    Kad netko maše pištoljem,pametan čovjek traži zaklon.

Komentiraj...
Vidi sve komentare