To je to što me zanima!

Šokirali sve: Prije upoznavanja pokažu što imaju - tamo dolje

Smisao showa 'Naked Attraction' trebalo bi biti istraživanje 'sirove primitivne privlačnosti', ali gledateljima nije jasno zašto su i oni uključeni u taj proces
Vidi originalni članak

Novi show koji spaja samce na britanskoj televiziji šokirao je gledatelje. Prije nego se upoznaju, natjecatelji imaju priliku proučiti genitalije jedni drugih, i to pred svima - u studiju. 

Smisao showa 'Naked Attraction' trebalo bi biti istraživanje 'sirove primitivne privlačnosti', ali gledateljima nije jasno zašto su i oni uključeni u taj proces. Nakon što je prikazana prva emisija Twitter je 'eksplodirao' od komentara šokrianih gledatelja. 

Svaki natjecatelj suočen je sa šest drugih od kojih mora odabrati najprivljačnijeg. Kvaka je u tome da vidi natjecatelje od struka nadolje. Usput moraju i objasniti zašto su nekog odabrali, a druge odbacili. Nakon što odaberu partnera idu na spoj na kojem će biti odjeveni. 

Šokirani gledatelji komentirali su kako je ova emisija znak da je čovječanstvo na svom kraju te se pitaju tko se uopće sjetio napraviti takav show.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • Linz 29.07.2016.

    U današnje vrijeme je normalno biti malo iščašen, ali ovo je prevršilo svaku mjeru !!!

  • 29.07.2016.

    Hahahahhaaha nij to ni tako loša ideja, odmah vidiš neke detalje kao npr. ovog sa slonićem. Tog bi odmah eliminirala, čemu trošiti vrijeme na spojake da bi tek nakon nekog vremena vidjela kakva je budala, po sloniću vidim odmah i ćao.

  • BLavax 29.07.2016.

    Zar nas naša politička predizborna scena ne obasipa svaki dan ovakvim showom!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare