To je to što me zanima!

Šokirani vozači promatrali kako Peugeot vozi unatrag

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nisam mogla vjerovati. Zaista ne znam zašto je čovjek vozio unatrag. Sva sam se smrzla, moglo se dogoditi svašta, kaže čitateljica iz Zagreba
Vidi originalni članak

Ušla sam na Zagrebačku aveniju kod Nehajske ulice. Ispred sebe sam vidjela jedan automobil koji mi se nekako činio čudan. Kad sam mu se približila, imala sam što i vidjeti, rekla je naša čitateljica Ivana Lovrenčić (23), koja je prije tri tjedna snimila fotografiju.
- U Peugeotu je sjedio samo stariji vozač. Jednom je rukom zagrlio suvozačevo sjedalo, a drugom držao volan. Glavu je okrenuo prema nazad i vozio lijepo unatrag. Vani je još i padala kiša i bilo je mokro, no to mu očito nije smetalo - rekla je Ivana i dodala da ju je to šokiralo.
- 'Smrzla' sam se od straha. Pa moglo se svašta dogoditi. Nije mi jasno zašto je vozio unazad, možda je bila riječ o nekakvoj okladi. Brzina mu je bila 40 ili 50 km/h. Slijedila sam ga oko 400 metara i cijelo to vrijeme vozio je 'u rikverc'. Budući da sam bila brža od njega, pretekla sam ga i izgubila nakon nadvožnjaka na Zagrebačkoj - objasnila je Ivana iz Zagreba.
Ovo nije prvi put da su naši čitatelji na zagrebačkim prometnicama snimili vozače koji voze unatrag. Prije godinu dana stigla nam je snimka Trabanta koji vozi unazad, također na Zagrebačkoj aveniji. Snimku te vožnje možete pogledati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • tricetri 23.10.2008.

    Zašteko mu multi-lock :)

  • Hacker-ri 23.10.2008.

    Zena snima dok vozi, znaci da koristi mobitel u voznji, vozi prebrzo jer \"bila sam brza pa sam ga prestigla\" na cesti sa ogranicenjem 50km/h, i tko zna koje je jos prekrsaje napravila, dok je ovaj samo vozio u rikverc

  • verudela 22.10.2008.

    Zbog ovakvih ludorija sve je više tragedija. Ipak, osjećam i zavist jer ja tako dobro neznam voziti u rikverc :-))

Komentiraj...
Vidi sve komentare