To je to što me zanima!

Sokser: Izgubili smo brata i šogora u padu zrakoplova

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U padu Getroova zrakoplova, uz pilota Željka Fekonju, poginuli su mehaničar Dragutin Šanjek (35) i Stjepan Sokser (19). Oni su bili 'šurjaci'
Vidi originalni članak

Brojni mještani Hraščine, malog mjesta u Zagorju, suosjećaju s tragedijom koja je pogodila njihove sumještane. Dvojica od trojice poginulih u avionskoj nesreći Getroova zrakoplova kod Bratislave stanovnici su Hraščine. U dvorištu kuće poginulog Dragutina Šanjeka (35),  u društvu tužne rodbine, sreli smo njegovog oca.
- U ovom trenutku ne mogu vam dati nikakve informacije, morate me razumjeti jer još ne znam ni gdje mi je dijete, ako hoćete dođite poslije sprovoda, onda možemo razgovarati - rekao je. Kod kuće Stjepana Soksera (19) također je bila tužna atmosfera. Stjepan je bio jedini sin, imao je još četiri sestre, a kako saznajemo, jedna od njih bila je djevojka poginulog Šanjeka.
- Molimo vas da nas ništa ne pitate, sve ovo je prevelika tuga i bol, mi nismo izgubile samo brata, nego i šogora. Ispričavamo se, ali ovi su trenuci preteški da bismo išta više mogli reći - rekla je jedna od sestara pogojnog Stjepana. Mladi Stjepan Sokser učio se  za aviomehaničara. Željko Fekonja (53), koji je pilotirao zrakoplovom, devedestih je bio gradonačelnik Krapine.
- Nemamo novih podataka o uzrocima nesreće. Istraga će potrajati. Još nemamo konačnu potvrdu identiteta dok se ne obavi DNK analiza - rekao je Željko Belaj, glasnogovornik Ministarstva vanjskih poslova.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • gec56 12.12.2007.

    Da je tragedija je. Ali znate onu tko, visoko leti niisko pada.

  • silver G 11.12.2007.

    Izgleda da vlasnik aviona nema para za servis u ovim predjelima .Eto jadan šalje avion u tunguziju. Nek se raspadnu u zraku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare