To je to što me zanima!

Solin: Ubio muškarca (31) i pobjegao, traži ga policija

Dva muškarca su se svađala, a potom i potukla. Marko K. G. (24) izvadio je pištolj i jednim metkom u glavu ubio Božu Buzova (31). Zatim je pobjegao
Vidi originalni članak

Božo Buzov (31) iz Mirlović Polja kraj Drniša ubijen je u petak u 2.20 sati u kafiću Apollo u Solinu. Njegov ubojica je najvjerojatnije Marko K. G. (24), za kojim policija intenzivno traga. Dva muškarca prvo su se posvađala. Verbalni okršaj je prerastao u tučnjavu. Ubojica je potom izvadio pištolj i jednim metkom u glavu ubio Buzova te pobjegao. Policija nije pronašla pištolj, a oba muškarca su im poznata od prije. Ubijeni Buzov imao je čak 13 kaznenih prijava za nanošenje težih tjelesnih ozlijeda, krađa, narušavanja javnog reda i mira dok je ubojica poznat po zlouporabi opojnih droga, krivotvorenju isprava, nasilničkom ponašanju i razbojstvima.
Vlasnik kafića Milan Žižić svjedok je ubojstva. Jučer je cijeli dan bio na ispitivanju u policiji. Iako se kafić nalazi u njegovoj obiteljskoj kući, njegov otac kao ni susjedi ništa nisu čuli. Rekli su da su u lokal često odlazili i da nikad nije bilo incidenata.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • triff 15.02.2008.

    nis cudno

  • manitou 15.02.2008.

    a sigurno ga nije iz čista mira

  • kameni 15.02.2008.

    uvjek ima jači od jačeg ,i luđi od luđeg.

Komentiraj...
Vidi sve komentare