To je to što me zanima!

SOS Dječje selo Hrvatska slavi 20. rođendan, spasili 550 djece

Predsjednica SOS Dječjeg sela Hrvatska Mariza Katavić je ponosna na rad kao i na čak 550 djece kojima je u proteklih 20 godina pružen siguran dom i ljubav
Vidi originalni članak

Povodom jubilarnog rođendana selo je predstavilo veliku humanitarnu kampanju ‘Vaša budućnost ovisi o nama – naša sadašnjost ovisi o Vama’.

- Cilj je prikupiti novac za održavanje i financiranje hrvatskih SOS Dječjih sela, kao i zahvaliti svim dosadašnjim sponzorima i donatorima - rekla je Mariza Katavić, predsjednica SOS Dječjeg sela Hrvatska. Ponosna je na rad kao i na čak 550 djece kojima je u proteklih 20 godina pružen siguran dom, ljubav i kvalitetno obrazovanje.

- Osluhnite glas djeteta u sebi i podržite kampanju čiji će središnji događaj biti 6. svibnja u Dječjem selu Lekenik. Pomozite nam pozivom na broj 060 9003 (5kn + PDV) - poručili su iz SOS Dječjeg sela Hrvatska. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • user_105498 13.04.2012.

    Najmanje što mogu napraviti je nazvati,još kad bi se u takvim humaitarnim akcijama država odrekla PDV-a,kad građani pomažu onda država barem nebi trebala odmagati,nego se odreči tih novaca u korist te djece i ljudi koji se o njima brinu.

  • gandi1 12.04.2012.

    Na žalost nije sve tako lijepo kako se piše. Znam nekoliko žena koje su zbog međuljudskih odnosa dale otkaz, a sve do jedne su bile maksimalno psihički iscrpljene i gotovo prepolovljene kilaže. Naravno da u takvim odnosima i djeca moraju trpiti. Riječ je o SOS dječjem selu Ladimirevci, za Lekenik ne znam.

  • SKY1 12.04.2012.

    Lijepo je vidjeti ovakve vijesti! :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare