To je to što me zanima!

Momčilović u inozemstvu, a Šošo u pritvoru na Bilicama

Nakon odluke suda Šošo se sam predao zagrebačkoj policiji koja ga je prebacila u zatvor na splitske Bilice, dok je Momčilović na službenom putu izvan Hrvatske
Vidi originalni članak

Siniša Šošo u pritvoru je na splitskim Bilicama, a Velibor Momčilović nalazi se u inozemstvu. Njih dvojica uhićeni su prošlog vikenda zbog napada na bivšeg hajdukovog "kućnog majstora" Antu Cigu Marinovića prošlog tjedna u jednom splitskom kafiću. 

Nakon privođenja su pušteni da se brane sa slobode, ali je nakon par dana opet određena mjera pritvora zbog mogućnosti ponavljanja kaznenog djela. 

Obojici je određena i jamčevina od po 200 tisuća kuna svakom, ali ta odluka još nije pravomoćna. Odluka o pritvoru pak jest i na nju više nemaju pravo žalbe.

Šošo se sam predao zagrebačkoj policiji u srijedu navečer, a onda su ga, na temelju naloga Županijskog suda u Splitu, prebacili na Bilice. 

Momčilović je izvan granica Hrvatske. Navodno je na službenom putu na kojemu bi trebao ostati desetak dana, a prihvati li se odluka o jamčevini, možda i izbjegne Bilice.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • kimo 10.11.2012.

    meni lice na majmune..

  • tessa 10 09.11.2012.

    Sigurno je na službenom putu sa poslovnim partnerima koji će investirat u Hrvatsku!!! Jadno da jadnije ne može!!!

  • Velečasni 1 09.11.2012.

    Imaju zgodne trendi frizure!

Komentiraj...
Vidi sve komentare