To je to što me zanima!

Sotin: Optužili ubojicu koji je baku zatukao stolicom

Siniša Vukčević (24) baku je 11. siječnja ubio izudaravši je hoklicom, malim stolcem. Policiji je ispričao da je baku izgrizao i ubio susjedov pas
Vidi originalni članak

Pola godine nakon tragedije u Sotinu kod Vukovara Županijsko državno odvjetništvo podiglo je optužnicu protiv 24-godišnjeg Siniše Vukčevića zbog ubojstva njegove 82-godišnje bake Marice Gajić. Vukčević je i danas u pritvoru, a optužnicom je predloženo njegovo zadržavanje "iza rešetaka" zbog opravdane bojazni da će ponoviti kazneno djelo i posebno teških okolnosti počinjenoga djela.
Vukčević je u petak 11. siječnja u ranim jutarnjim satima baku ubio izudaravši je hoklicom, malim stolcem. Ubojstvo je prijavila njezina kći, koja je malo prije 7 sati došla u posjet majci i nećaku. Čitavom je događaju prethodilo Sinišino divljanje po selu. Negdje oko 2 sata počeo je lupati po kapiji susjeda Ilije Nježića (81) i njegove supruge Ane (73). Pomahnitali unuk nakon ubojstva je otišao do susjedne pravoslavne crkve, otvorio vrata i na ulicu pustio rotvajlera. Policiji je kasnije ispričao da je baku izgrizao i ubio susjedov pas!
Policajci nisu povjerovali u njegove riječi te su ga odveli u policijsku postaju na kriminalističku obradu. Siniša je, kao registrirani narkoman pod utjecajem narkotika često pravio probleme po Sotinu.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • diki 12.07.2008.

    hoklica ili stolac je normalne veličine samo je bez naslona, a šamlica je mala stolica ili stolac.Samo da znaš

Komentiraj...
Vidi sve komentare