To je to što me zanima!

Sotonistički obred? Djevojčicu silovali i ubili na putu do škole

UKRAJINA: Alisa Oniščuk (15) je nestala dok je išla u školu u grad Harkiv. Krenula je puteljkom kroz šumu do željezničke stanice, ali se nikada nije ukrcala na vlak
Vidi originalni članak

Djevojčica (15) silovana je i ubijena na putu do škole u Ukrajini, a policija je kraj njezinog tijela pronašla dva obezglavljena pijetla i sotonističke simbole.

Tijelo Alise Oniščuk nađeno je u šumi kraj sela Babai. Djevojčica je nestala dok je išla u školu u grad Harkiv. Krenula je puteljkom kroz šumu do željezničke stanice, ali se nikada nije ukrcala na vlak.

Njezina majka Viktoria je nekoliko sati kasnije prolazila istim putem i na stazi pronašla tenisicu svoje kćeri. Sva u panici majka je sjela na vlak i otišla do škole da bi se ispostavila kako Alisa taj dan uopće nije došla na nastavu.

Policija i volonteri pretraživali su šumu cijelu noć. Nakon 24 sata potrage pronašli su tijelo nesretne djevojčice. 

- Oko tijela su bili sotonistički simboli. Obezglavljeni pijetli visjeli su na obližnjem grmlju, a lice djevojčice bilo je prekriveno krvlju - rekla je volonterka Marina koja je pronašla tijelo. 

- Djevojčica je silovana i zadavljena - potvrdila je glasnogovornica policije Viktoria Zinovjeva.

Policija je objavila kako tragaju za sumnjivcem kojeg su mještani vidjeli oko željezničke stanice. Radi se o muškarcu starom između 35 i 45.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • kiborg89 06.11.2018.

    Nisam znao da ima migrantska ruta kroz Ukrajinu.

  • laufer090 06.11.2018.

    Posto su sotonisti zapravo vjernici koji su jos vise zastranili, jasno je da se treba cuvati vjernika. Tko jos vjeruje u boga i sotonu u 2018. To sve preventivno zatvarati a ne cekati da se ovako nesto dogodi

  • 06.11.2018.

    Nocna mora svakog roditelja

Komentiraj...
Vidi sve komentare