To je to što me zanima!

Spaladium Arena je 4. dan bez struje, Kerum zvao Milanovića

Zbog duga za električnu energiju od 125.000 kuna HEP je bio prisiljen Spaladium Areni isključiti struju, a blokiran je i račun većinskog vlasnika Sportskog grada TPM
Vidi originalni članak

Spaladium Arena je zbog neplaćenih računa za struju i blokade računa i dalje zatvorena i bez struje, piše Slobodna Dalmacija. Direktor Arene Srđan Žižak rekao je kako je većinskom vlasniku, tvrtki Sportski grad TPM blokiran račun zbog 125.000 kuna duga za električnu energiju u posljednja tri mjeseca. 

- Banka koja je pratila izgradnju Spaladium Arene blokirala nam je račun. Nismo u mogućnosti podmirivati svoje obveze prema dobavljačima, pa tako ni prema HEP-u zbog čega nam je isključena struja - rekao je. 

Grad Split Sportskom gradu je dužan 10 i pol milijuna kuna, ali unatoč svemu novac koji redovno uplaćuje država odlazi Gradu jer vrši zajedničku uplatu za oba partnera. 

Gradonačelnik Željko Kerum još je prošlog tjedna zatražio sastanak s premijerom Milanovićem no za sada nema informacija o dogovorenom susretu. 

Zbog problema je otkazan koncert King of Stringsa s Vlatkom Stefanovskim, a oko koncerta Hari Mata Harija zakazanog za 16. ožujka još se pregovara. Žižak će pokušati dobiti jamstvo od Grada da će biti struje za koncerte grupe The Cult i Guns & Roses 3. i 17. srpnja. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Ilirac 05.03.2012.

    Spaladium Arena bez struje,Kerum zvao Milanovica,hahaha,pa nije Zoki elektricar:))

  • Antisa_1 05.03.2012.

    to je sve planirano dovedi Arenu u stecaj i kupi ju za 1 kunu !!!mafijaska posla vas triba sve u sibir poslat!!!

  • Nisam Taj 05.03.2012.

    Predviđanja se polako ostvaruju...

Komentiraj...
Vidi sve komentare