To je to što me zanima!

Španjolci ljuti na kraljevski par jer su se odmarali u Hrvatskoj

Umjesto da se posvete dužnostima i štede novac, kralj Felipe (48) i njegova supruga Letizia (43) odmarali su se na hrvatskoj obali. Iznajmili su jahtu čiji najam košta 240.000 kn
Vidi originalni članak

Španjolska javnost kritizira kralja Felipea (48) i njegovu suprugu Letiziju (43) jer su ovog ljeta otkazali više javnih dužnosti. Navodno su se pravdali da se moraju posvetiti privatnim obvezama. No izgleda da i nisu bilo toliko često ovog ljeta doma već da su putovali u privatnom aranžmanu. Javnost ih kritizira jer nisu predstavljali španjolsku na Olimpijskim igrama u Brazilu. 

Dok su ostali predstavnici europskih kraljevskih kuća bili u Riju, Felipe i Letizia  su jedrili ispred hrvatske obale. Iako imaju privatnu jahtu "Somni" iznajmili su jahtu "Dolce vita" čiji najam tjedno košta 32.000 eura (oko 240.000 kuna). To je piše El Confidencial sasvim suprotno najavama štednje. Španjolci se osjećaju da su ih prevarili.

Kraljevski par je i organizirao "slučajna" paparazzi snimanja 11. kolovoza dok su bili u kinu i 23. kolovoza tijekom romantične večere u madridskom lokalu. Tako su navodno htjeli pokazati da su ljeto proveli u Madridu. Između ta dva datuma par je bio na svojem privatnom putovanju Hrvatskom.

Njemački Bild prenio je ovaj članak i poslao upit kraljevskom paru, no u utorak su im odgovorili da nemaju komentara.

Idi na 24sata

Komentari 77

  • samopravda 01.09.2016.

    A kod nas se nitko neljuti sto nasa djeca za maturalno putovanje godinama putuju u Barcelonu pored siroke lepeze Hrvatski ljepota..;)

  • Pošten ko političar 01.09.2016.

    Boli ih briga. Ionako vjerojatno nisu sami platili.

  • kokaza10 01.09.2016.

    Pa šta i da komentiraju..ako si kralj nisi rob i zatvorenik! Neka su oni nama došli, nadam se da su ostavili nam i malo para. :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare