To je to što me zanima!

Spas za krave: Mineral zeolit čisti aflatoksin iz organizma

Zeolit se ne taloži u organizmu i njegova primjena nema nikakvih posljedica, a mogao bi spasiti stotine malih mljekara. U Hrvatskoj ga prodaje Đuro Ercegovac
Vidi originalni članak

Prirodni mineral zeolit rješenje je za sve probleme s aflatoksinom jer on pomaže njegovu izlučivanju iz organizma, tvrdi Đuro Ercegovac (56) iz Velike Gorice.

On već osam godina u Hrvatskoj prodaje taj mineral, a prava pomama za njim nastala je početkom mjeseca kad je počela afera sa zagađenim mlijekom.

- Ne znam za druge proizvođače mlijeka, no Meggle od mene kupuje zeolit. Do sada je kupio oko deset tona i sve besplatno podijelio svojim farmerima - nastavlja on pokazujući opsežnu dokumentaciju koja potvrđuje da je njegov proizvod vrhunske kakvoće. Zeolit je prirodni mineral vulkanskog podrijetla koji ima sposobnost vezivanja štetnih tvari poput otrova, gljivica i plijesni, teških metala, pesticida, herbicida, insekticida, pa čak i radioaktivnih čestica. U Hrvatskoj postoji samo jedno nalazište, ali slabije kvalitete. Zato Đuro zeolit nabavlja u Slovačkoj i u Srbiji. Mineral se koristi u ratarstvu, ali i u humanoj medicini kao snažan detoksikator. Ne taloži se u organizmu i primjena nema posljedica, a pomaže i kod aflatoksina.

Ima više od 120 kupaca, cijena kilograma je 14 kuna

- Lani smo dobili pravilnik koji određuje koliko ga smije biti u mlijeku, pa se sad konačno mjeri. Pitanje je što smo sve i u kojim količanama konzumirali do sada. Još je veće pitanje što je s mesom i jajima, za koje se tek očekuje izrada pravilnika, a vjerojatno i oni sadrže takve spojeve - pojašnjava Ercegovac. Kaže da ima više od 120 kupaca koji već godinama na njivama te farmama pilića ili svinja koriste zeolit.

- Cijena kilograma zeolita u prahu je 14 kuna. Kod terapije u tonu hrane umiješa se četiri kilograma. On djeluje u probavnom sustavu, ali i na staničnoj razini izbacujući otrovne spojeve koje mijenja molekulama vode. Potpuna detoksikacija krave traje oko tri tjedna, a zeolit izlučuje u mokraći i balegi - kaže Ercegovac.

Zeolit zbog široke primjene i korisnih svojstava mnogi nazivaju mineralom budućnosti.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • PETAR_20 26.02.2013.

    Ima još jedna bitna činjenica kod funkcije Zeolita, a to je da veže teške metale na sebe i izbacuje ih van. Zato, a i zbog svega u tekstu navedenog, svi koji su bolesni od tumora, svakako je na prvom mjestu, da si primjene Zeolit, a ne kemoterapiju, zbog čega?, zbog toga, što Zeolit neutralizira kemoterapeutike, zbog toga, što je "podloga" kod kemoterapeutika teški metali, i kod primjene u isto vrijeme kad se uzima kemoterapeutik, zeolit ga neutralizira!! To je dobar pokazatelj, Zeolita!! Svi koji su uzimali kemoterapiju, znaju kako su prošli, a i veliko je pitanje?, Da li su izlječeni, TRAJNO?? I zašto ponovo dolaze na kontrole?, i zašto im procesi nisu sanirani?? Pamet, u glavu!!

  • Tonko_1 26.02.2013.

    najbolij zeolit je u Bosni ako niste znali.

  • MAX 2010 26.02.2013.

    A Jakovina je izjavio kako će se za 10-ak dana problem riješiti . Malo je to terminski u koliziji...??!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare