To je to što me zanima!

Spašavatelji GSS-a spasili su 9 konja iz hladne i nabujale Save

Nakon više od dva sata spašavatelji su uspješno potjerali konje prema višem terenu koji nije pod vodom i spasili ih od utapanja jer na ovom području raste vodostaj Save
Vidi originalni članak

Spašavatelji Hrvatske gorske službe spašavanja iz Novske u subotu su iz hladne i nabujale Save spasili devet konja. Navode kako su oko 14.30 sati dobili dojavu da o potrebi za evakuacijom većeg broja konja koji su ostali zarobljeni u vodi i bez hrane. Tamo su se nalazili nekoliko dana, a nakon više od dva sata spašavatelji su uspješno potjerali konje prema višem terenu koji nije pod vodom i spasili ih od utapanja. Naime, vodostaj Save u nedjelju je u rastu, a na ovom području proglašene su izvanredne mjere obrane od poplave. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • FomaFoma 18.03.2013.

    Svaka cast, sve cestitke....

  • antihadzeovac 17.03.2013.

    ja bi i sabor prepustio GSS-u

  • em_lip_em_pametan 17.03.2013.

    Hvala GSS, svaka cast GSS !!!!!! hahahahha koji komentari, pa ljudi sto im zahvaljujete to je njihov posao i za sada ga dobro obavljaju. U kapitalizmu i profesionalnim karijerama nema zahvaljivanja vec gledanja rijesenih slucajeva te uspjesnost... Probudite se.. a onu bagru sa markovog trga po hitnom postupku skinuti sa funkcija jer im je uspjesnost i uncikovitost 0.

Komentiraj...
Vidi sve komentare