To je to što me zanima!

Spašeni utopljenici: Po jakoj buri su s jet-skija pali u more

Radi se o dvoje hrvatskih državljana koji nisu ozlijeđeni, iskrcani su u Starigradu – Paklenici, te im slijedi prijava. Plovilo nije oštećeno i nema onečišćenja mora
Vidi originalni članak

Nacionalna središnjica za traganje i spašavanje na moru iz Rijeke (MRCC Rijeka) spasila je kod Starigrada - Paklenice dvoje utopljenika, priopćilo je Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture. U spasilačku akciju uputila se nakon što je u nedjelju navečer zaprimila dojavu očevidaca koji su uočili dvije osobe koje su pale sa ''jet-ski“ skutera u more, i nisu se mogle popeti nazad na plovilo zbog jake bure.

U 19:50 sati iz Lučke ispostave Starigrad-Paklenica prema mjestu nesreće isplovio je kap. Anđelko Ramić privatnom brodicom, te su ubrzo pronađene dvije osobe i izvučene iz mora, dok je njihovo plovilo uzeto u tegalj. Radi se o dvoje hrvatskih državljana koji nisu ozlijeđeni, iskrcani su u Starigradu – Paklenici, te im slijedi prekršajna prijava. Plovilo nije oštećeno i nema onečišćenja mora.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • boat skiper 23.07.2013.

    Svakakve budale komentiraju... Ja sam jedan od očevidaca i vidija sam kad su pali sa jet-a. More je bilo potpuno mirno u tom trenutku a bure ni u tragvima, bura je počela puhat dva sata nakon šta su oni pali. A nisu se mogli popeti na jet zbog jake struje koja je nosila skuter i njih prema drugoj strani obale. A ti rodjo komentiras i vrijeđaš ljude a vjerojatno nemaš pojma o morskim strujama. Nadam se da se nećeš naći nikada u takvoj situaciji, jer da te struja počne vuć netrebas pasti sa jet-a, već ti je dovoljno da plivaš i kad te počne nosit nemožeš se bez nečije pomoći vratit(a ako bude ljudi kao šta si ti neće te nitko tražit). Momke poznajem i osobno jer već godinama ljetuju u svojoj kući ovdi na moru. Vjerojatno imaju para kad imaju kuću na moru, ali nemožeš reći po tome ako netko ima nešto šta ti nemaš da je budala. Ja vozim i jet sky i brodice vec godinama tako da sam naiša na kojekakva sranja i na svakojake probleme u vodi. Cro Armi i ja sam cilog života na moru i potpuno se slažem sa tvojim pitanjima. Pitat ću momke kad se vrate ovdi po kojem članku su kažnjeni. Njih su izvukli prijatelji sa svojim vlastitim gliserom. a nikakova policija i spasioci kao što pišu novinari. To valjda i novinari pišu jer trebaju imat 25000 riječi pa izmišljaju gluposti, al na kraju krajeva to im je i posa-ipak se novine neće prodat ako nebude senzacije. Ove glupe komentare o kazni nema smisla komentirat jer kazna ni jednom normalnom čovijeku ne bi trebala značit u trenutku kad ti se dogodi nesreća.

  • Putschi 22.07.2013.

    Nadam se da se spasavanje radi tudje gluposti duplo naplacuje !!!

  • Anga50 22.07.2013.

    sad samo dobru kaznu pa nek razmislljaju!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare