To je to što me zanima!

Spasili je: Evo kako se "Žena s krova" zahvalila vatrogascima

Puno hvala na brzoj intervenciji, bili ste vrlo profesionalni i susretljivi. Svakako smatram da je vaš trud vrijedan svake pohvale, napisala je vatrogascima Martina
Vidi originalni članak

Puno hvala na brzoj intervenciji, bili ste vrlo profesionalni i susretljivi. Svakako smatram da je vaš trud vrijedan svake pohvale, napisala je vatrogascima Martina Vidaković koju su zagrebački gasitelji spasili od požara. 

Na sam Božić, buknula je vatra zbog neispravnih električnih instalacija u kući u Torbarovoj ulici na Medvešćaku. Brzo se širila, pa su stanari počeli bježati. Martina se u strahu za život popela na krov, dvoje sustanara pobjeglo je na balkon, a četvrti je ostao u kući. Vatrogasci su ih izvukli uz pomoć auto ljestve, a jednog stanara izvukli su iz potkrovlja. Požar je zahvatio tri sobe u kojima su izgorjele stvari i namještaj. 

U akciji spašavanja sudjelovalo je 14 vatrogasaca JVP Zagreb s četiri vozila.

Screenshot
Idi na 24sata

Komentari 41

  • zorica12 30.12.2015.

    Ocekivala sam da im je ispekla kolace il nesto tak...

  • prajdali 30.12.2015.

    Svaka čast vatrogascima.Oni su uvijek na visini zadatka.

  • Dario Buden Dubec 30.12.2015.

    Vatrigasci i doktori su ti koje treba najvise cijenit,oni spasavaju zivote,a ne traze nista za uzvrat....a o njima se ne pise nista....samo o policiji,policija ovo policija ono,a s njima ili bez njih isto je,jer medu policijom su pravi kriminalci i policija ti nece napravit nista dobro ako ne platis!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare