To je to što me zanima!

Spasili sedmero ljudi: Prevezli helikopterom trudnicu, dijete...

U petak u večernjim satima, hitnim letom prevezena djevojčica s Korčule koja se, kako doznajemo, ozbiljno nagutala mora. U nedjelju su prevezli trudnicu s Korčule
Vidi originalni članak

Tijekom proteklog vikenda na Jadranu je hitnim letovima helikopterom prevezeno sedam pacijenata. Tako je posada Eskadrile višenamjenskih helikoptera 91. zrakoplovne baze u nedjelju u večernjim satima poletjela iz vojnog objekta Lučko do otoka Raba i preuzela pacijenticu. Prevezena je na aerodrom Krk.

Posade Eskadrile transportnih helikoptera 93. zrakoplovne baze Zemunik su od petka do nedjelje prevezle šest pacijenata do KBC-a Split. 

U petak u večernjim satima, hitnim letom prevezena djevojčica s Korčule koja se, kako doznajemo, ozbiljno nagutala mora no ipak nije riječ o utapanju. Iza ponoći prevezene su još dvije pacijentice s Hvara. 

U nedjelju su akcije spašavanja započele su hitnim zbrinjavanjem pacijenta s helidroma Grohote na Šolti, a kasnije su prevezeni trudnica i još jedan pacijent s heliodroma Blato na otoku Korčuli. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • aventin 13.07.2015.

    da svaka bolnica ili ambulatna na otoku bi trebal imati helikpoter bravo pilotima

  • ivan_horvat 13.07.2015.

    nemoguće, zar ne leti svim helikopterima vlada ove države. izgleda da je premijer spavao i odmah se dogodilo nešto dobro..

  • 779danai4ure 13.07.2015.

    evo za ovakve stvari se upotrebljava helikopter a ne za neko dokazivanje moći ili ako se kasni 'dotičnoj' na randes vous u 'grad koji..

Komentiraj...
Vidi sve komentare