To je to što me zanima!

Spektakl u Buzinu: Styria je organizirala nogometni turnir

Pobjednici turnira, koji je protekao u fer i sportskom duhu, na kraju su bili kolege iz Slovenije, ali su svi sudionici dobili medalje te pehare za određenu kategoriju
Vidi originalni članak

Styria Media Group, najveća medijska tvrtka u Hrvatskoj organizirala je jučer nogometni turnir. Snage na terenu su odmjerile tvrtke unutar grupacije: 24sata, Večernji list, Poslovni dnevnik, Njuškalo, SITS, Styria Digital Marketplace, koji su došli iz susjedne nam Slovenije.

Dok su se na terenima Dobermana vodile prave bitke, mnogi kolege su došli podržati svoje redakcijske kolege, koji su tipkovnice i diktafone zamijenili nogometnim tenisicama. Cijeli turnir su budno pratile dvije kolegice za zapisničkim stolom dok su pravila igre osiguravali dvojica nogometnih sudaca.

Pobjednici turnira, koji je protekao u fer i sportskom duhu, na kraju su bili kolege iz Slovenije, ali su svi sudionici dobili medalje te pehare za određenu kategoriju (nagrada za najzgodniju ekipu, nagrada za najbolje navijače, nagrada za najbolje dresove...). Nagrade su podijelili direktor 24sata Goran Gavranović i direktor Večernjeg lista Dražen Klarić.

Nakon sportskog dijela uslijedila je i velika zakuska, koju je osigurao PIK Vrbovec. Na roštilju, koji je roštilj majstor spremao na licu mjesta, su se našli najbolji komadi mesa, koju su ogladnjeli nogometaši potamanili u rekordnom roku. Uz to, na švedskom stolu se našla i neizostavna janjetina. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare