To je to što me zanima!

Sperma špijuna s Kube prešla 3613 km da mu žena zatrudni

SAD i Kuba su pregovarali 18 mjeseci. Jedna od tema razgovora bila je i sperma kubanskog špijuna koji je kaznu služio u zatvoru u Kaliforniji. On i žena čekaju kćer
Vidi originalni članak

Gerardo Hernandez, kubanski špijun, je služio kaznu u Kaliforniji i žena ga nije smjela posjećivati. No iako su bili udaljeni 3613 kilometara, ona je zatrudnjela. 

Kako bi obilježili oslobađanje Gerarda Hernandeza i ostalih špijuna, Kuba je u subotu organizirala svečanost koju je prenosila televizija. Na snimkama se vidi kako Gerardo grli trudnu suprugu Adrianu Perez. I ona je radila kao špijun i zato nije smjela otići u SAD i posjetiti ga. Cijela Kuba već danima razglaba o tome kako je Perez ostala trudna.

'Morao sam to napraviti daljinski, ali sve je prošlo u redu'

- Morao sam to napraviti daljinski, ali sve je prošlo u redu - rekao je jednom prilikom Hernandez. Trudnoća je vjerojatno posljedica mukotrpnih pregovora između Washingtona i Kube koji su trajali 18 mjeseci. Rezultati tih pregovora su bili i približavanje tih dviju zemalja, ali i razmjena zatvorenika. Raspravljalo se i o Hernandezovoj spermi.

- Možemo potvrditi da su Sjedinjene Američke Države poticale gospođu Perez da ona i suprug dobiju dijete - rekao je Brian Fallon, glasnogovornik ministarstva pravosuđa za CNN. 

Poslali spermu u zamjenu za bolje zatvorske uvjete?

Potvrdio je da je sperma iz SAD-a transportirana na Kubu gdje je Perez začela umjetnom oplodnjom. Moguće je da je Amerika poslala spermu na Kubu u zamjenu za bolje uvjete u zatvoru za svojeg poduzetnika Alana Grossa. Tko je lobirao da se "preskoče" mnoge birokratske barijere zasad se ne zna. 

Reuters

No Hernandeza i Perez se to i ne tičeSretni su jer će za dva tjedna dobiti kćer koja će se zvati Gema.   

Idi na 24sata

Komentari 50

  • tina1004 24.12.2014.

    Meni je ovo nakaradno..

  • varešak 24.12.2014.

    Zar ih nije bilo jednostavnije spojiti jednu noć da to obave.

  • jorgovanjorgovan 24.12.2014.

    mislim da je sperma zamjenjena

Komentiraj...
Vidi sve komentare