To je to što me zanima!

Spis ima 37 stranica: Vrhovni sud objavio presudu Sanaderu

Podsjetimo, nakon nepravomoćne presude Sanader se žalio Vrhovnom sudu koji je već početkom travnja donio odluku o smanjenju kazne za slučajeve Ina-MOL i Hypo
Vidi originalni članak

Na internetskim stranicama Vrhovnog suda u ponedjeljak kasno poslijepodne objavljena je presuda bivšem premijeru Ivi Sanaderu za slučajeve Hypo banke i Ina-MOL. 

Podsjetimo, nakon nepravomoćne presude Sanader se žalio Vrhovnom sudu koji je već početkom travnja donio odluku, a odluku sa spisom su u petak proslijedili prvostupanjskom sudu.

Odlukom Vrhovnog suda Sanader u roku 15 dana državi mora vratiti 3,6 milijuna kuna te platiti troškove sudskog postupka. Dioki Holding Roberta Ježića mora platiti pet milijuna kuna.

USKOK je za Sanadera tražio 15 godina zatvora, a prvostupanjskom presudom osuđen je na 10 godina zatvora, od čega tri i pol godine za slučaj Hypo te sedam i pol godina za Ina-MOL. 

Sada mu je dosuđeno šest i pol godina za Inu-MOL i tri godine za Hypo, što je objedinjeno u jedinstvenu kaznu od osam i pol godina zatvora.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Neutralni 17.06.2014.

    Svezat za stub ko Indijanci i pustiti djecu s pikadom da vježbaju a onda ga premazati medom i pustiti mrave da dokrajče takvog izroda i izdajicu.. Naravno oduzeti smradu sve i od njegove rodbine pa da mu mogu doči pljunuti i po....škiti se na grob jer drugo i ne zaslužuje.

  • MI-MA 16.06.2014.

    Jadni LOPOVE kako su te izradili. Ispa ti jedini ratni profiter i lopov u Hrvata, a pogledaj ljude oko sebe što su bili nitko i ništa prije rata a danas ugledni građani.

  • petar4veliki 16.06.2014.

    Niti će platiti ono što je dužan,niti će mu se dogoditi nešto loše,niti će vratiti niti jednu lipu.Zato bi bilo naljbolje da ga se lijepo pošalje doma,bolje nego da troši novac nas poreznih obveznika .Ionako mu je u zatvoru bolje nego doma,i k tome još troši moje pare.

Komentiraj...
Vidi sve komentare