To je to što me zanima!

Splićanin (69) se bespravno uselio ženi u kuću kod Otočca

Sumnjiči ga se da je samovoljno i bespravno ušao u kuću te boravio u njoj neko vrijeme. Kuća je u vlasništvu žene (53) iz Zagreba...
Vidi originalni članak

Policija je izvijestila o slučaju iz okolice Otočca gdje se jedan muškarac iz Splita bespravno uselio ženi iz Zagreba u kuću.

- Policijski službenici Policijske postaje Otočac dovršili su kriminalističko istraživanje nad 69-godišnjakom iz Splita zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo narušavanja nepovredivosti doma i poslovnog prostora - piše policija.

Sumnjiči ga se da je samovoljno i bespravno ušao u kuću te boravio u njoj neko vrijeme. Kuća je u vlasništvu žene (53) iz Zagreba. Protiv njega se nadležnom državnom odvjetništvu dostavlja posebno izvješće kao nadopuna kaznene prijave.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • 03.02.2022.

    Ahaaaa,vidi vidi ekipe sa doticnog portala kako se odmah nadje uvrijedjena kad ih prozoves da su nepismeni i nesposobni pa brze bolje trci leti da se ispravi greska...mozete vi meni lijepiti i zute i crvene koliko hocete ali moje misljenje o vama ostaje ne promjenjeno,Otoćac 😄😄

  • ajetodoo 03.02.2022.

    Pa u Zagrebu je to najnormalnija pojava, doduše manje za kuće, ali većim dijelom za stanove. Počelo je od NDH, nastavilo u FNRJ, pa SFRJ, zatim iza ovog zadnjeg rata, i to još traje.

  • IskrenDoBola 03.02.2022.

    Baš dobro vidiš kuću heh idem se ja useliti 🤣🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare