To je to što me zanima!

Splićanka odvela kćer u bolnicu, još ne može doći k sebi: 'Pitala sam se, ok ljudi, čemu sve to?'

Došli smo u popodnevnim satima, svi, ali baš svi su bili maksimalno angažirani oko moje kćeri. Do te mjere kad sam pomislila: 'Ok, ljudi, to je samo mali prst. Čemu toliki angažman, napisala je
Vidi originalni članak

Iskustvo majke koja je devetogodišnju kćer odvela na hitni prijem u Splitu podijelila je Facebook stranica 'Hitna uživo 194'. Djevojčica je, kako piše majka, slomila prst u školi. Odvela ju je u bolnicu, a nakon što je sve završilo pohvalila je osoblje bolnice.

- Došli smo u popodnevnim satima, svi, ali baš svi su bili maksimalno angažirani oko moje kćeri. Do te mjere kad sam pomislila: 'Ok, ljudi, to je samo mali prst. Čemu toliki angažman? Čuvajte energiju za teže stvari'. Pitali su je valjda stoput kako se osjeća, razjasnili su joj svaki korak i koliko će sve trajati - napisala je majka.

- Dok smo čekali da bude rendgen gotov, svo osoblje koje je pored nas prošlo, a nije bilo dio ekipe koja je radila obradu je upitalo, da li smo zbrinuti. Posebno me se dojmio je način na koji su pristupili s psihološke strane i štitili djete da ne vidi i ne čuje teže slučajeve oko sebe, u tome su bili jako sinkronizirani, suptilni i uspješni... Sve pohvale, hvala vam i svaka vam čast - piše zahvalna majka.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • A711 27.04.2024.

    I mi tako jednom došli na hitnu, klinac pao s bicikla, natukao ruku(na rengenu nije pokazalo lom) i pita ga doktor šta bilo, mali lijepo odgovori:pao sam s bicikla na cesti. "Aha, na cesti "reče doktor i ode. Za 10 minuta eto policije i počeli nas ispitivati gdje mali pao, koja cesta, to je prometna nezgoda, gdje esmo mi bili, zašto bez nadzora, nakalemili nam socjalnu službu, uglavnom cijeli cirkus. Cesta na kojoj je pao je slijepa ulica, bez prometa, iza kuće, koja inaće služi kao igralište

  • savršena 27.04.2024.

    Ajde ajde nemojte mi ih dizati u nebesa zbog vas i takvih se i ponašaju bahato i drzu se koda su bogovi koda mi moramo klečiti prid njih i ulaziti im u pakšu pa jeste li vi stali i razmislili da IM JE TO POSA za to su digli ruku i izrekli zakletvu STO JE VAMA,pa do god je vas koji ih dizete ka svece biti ce svega a to sto su oni letili oko diteta to je zbog toga jer je dosta toga poslo po zlu upravo priko dice i to zbog nemara i aljkavosti i drskosti ITD a sad se "kao ubijaju se " DAJTE molim vas,ja ne mislim klečiti zbog nekog koji je dužan svoj posao obavljati onako kako se zareka ono stoj se traži od njih a klečim i molim se samo Bogu!!!!!!

  • antena1 26.04.2024.

    Lijepo je to pročitati kao i čuti kad te netko pohvali, a ne da stalno čitamo i slušamo osude, zgražanja, optužbe i sl. samo što, na žalost, ljudi lako posegnu za piskaranjem kad nekoga treba popljuvati i optužiti, a kad netko zaslužuje pohvalu rijetko kome padne na pamet idemo ga pohvaliti!

Komentiraj...
Vidi sve komentare