To je to što me zanima!

Split: Dječak bacio petardu pa mu je puknuo bubnjić u uhu

Policija je izvijestila kako se maloljetnik u utorak oko 14.30 sati igrao s drugom djecom u gradskom kotaru Gripe. Bacio je petardu i teško si ozlijedio bubnjić
Vidi originalni članak

Dječak (11) teško je ozlijeđen u Splitu od petarde. S puknutim bubnjićem završio je u bolnici. Policija je izvijestila kako se maloljetnik u utorak oko 14.30 sati igrao s drugom djecom u gradskom kotaru Gripe. U jednom trenutku 11-godišnjak je bacio petardu koja mu je nanijela teške tjelesne ozljede.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • think pink_1 22.11.2012.

    paprene kazne po džepu roditelja kao prvo. A i zašto bi se petarde morale uopće prodavati to maloljetnicima, možda zabrana prodaje, pa kazna po džepu prodavača?

  • vitaminix 21.11.2012.

    ža mi je klinca, no odgoj i primjer starijih je sigurno zakazao. Iako se svake godine govori o štetnosti i opasnosti pirotehnike u medijima, postoje neki roditelji (osobno znam par njih) koji za to ne mare i vele "ma nek se djeca vesele", dakle...

  • ZG_BOSS 21.11.2012.

    brate šta svi pametujete a imate preko 18 ili i više koda vi niste imali 11god i jedva čekali maškare da idete zvonit ljudima po vratima, i jedva čekali božić da padne snijeg i da bacate petarde.nemojte pametovat.ali nažalost desilo se malom šta se desilo i više neće volit petarde.ali svi su ih volili u to doba zato bez sijanja pameti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare