To je to što me zanima!

Split gradi sportski kompleks vrijedan čak 100 milijuna eura?

Grad, Atletski klub Split i Radnički nogometni klub Split dogovorili su se da će graditi sportski kompleks u Parku mladeži. Preuredit će i dograditi Splitov stadion
Vidi originalni članak

Gradonačelnik Splita Ivo Baldasar je na najnovijem brifingu s novinarima predstavio niz projekata i događanja u Splitu. Najavio je gradnju stadiona u Parku mladeži i otvaranje Spaladium Arene, te sadržaj za doček Nove godine.

Grad, Atletski klub Split i Radnički nogometni klub Split dogovorili su se da će graditi sportski kompleks u Parku mladeži. Preuredit će se i dograditi Splitov stadion, izgraditi dvorana za atletičare, a bit će i dodatnih, još neodređenih sadržaja, jer je projekt tek u začetku. Vrijednost projekta će biti oko 100 milijuna eura, ako sve bude išlo po planu.

Zaposlit će još 100 ljudi, jer su ovi koje ima nesposobni

Novinare su zanimala zapošljavanja u Banovini, ali gradonačelnik je došao spreman.

- Kerumova je vlast zaposlila 51 osobu u Banovini, a vlast prije njega čak 100 ljudi. Osim toga, administracija koju je ostavio moj prethodnik nije sposobna odraditi projekte koje smo zamislili, i zato zapošljavamo nove ljude, stručnjake. Mogli smo ne zaposliti nikoga i uštedjeti dva do tri milijuna kuna, ali onda ne bi bilo ni rezultata. Ja sam preuzeo rizik i planiram zaposliti 100 ljudi, ali ne bez veze nego po projektima - poručio je Baldasar.

Dodao je kako je u tijeku revizija predloženih kandidata za mjesta u Upravnim vijećima javnih ustanova.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • diba_1 28.11.2013.

    gospodine gradonačelniče, poštujem to što želite zaposliti toliko sposobnih osoba, ali se pitam kako to da od 400 uposlenih u poglavarstvu nema nitko sposoban za vaše projekte??? pitam se ako su ti novi tako sposobni bolji od već zaposlenih ,ako su tako dobri stručnjaci u svom poslu ,kako do sada nisu našli negdje posao nego čekali vas.Čemu će nam služiti sve to što želite praviti ,a ARENA novo sagrađena propada još malo i otići će u zaborav.

  • minaj 28.11.2013.

    ovaj Baltazar je gori od Keruma, baš me zanima hoće li ove godine dati nešto sirotinji za Božič, hoće malo sutra

  • crocodile 28.11.2013.

    Vidi se da čovjek neda gubici zapora.

Komentiraj...
Vidi sve komentare