To je to što me zanima!

Split: Jedan čovjek ozlijeđen u eksploziji u komori za bojenje

Ozlijeđeni je kolima Hitne pomoći prevezen u bolnicu nakon što je u komori za bojenje u krugu tvrtke u Splitu buknuo požar i odjeknula eksplozija. Policija je na terenu
Vidi originalni članak

Muškarac (40) je teško stradao u požaru i eksploziji koja se u četvrtak rano poslijepodne dogodila u Splitu, zadobio je opekline, ali mu život nije ugrožen, doznaje se u policiji.

Nesreća na radu dogodila se nešto prije 14 sati u jednoj tvrtki u Ulici Mostine, u kojoj je prvo izbio požar, a potom se dogodila eksplozija. Muškarac (40) koji se u tom trenutku nalazio u komori za bojanje teško je ozlijeđen i kolima Hitne medicinske pomoći prebačen je u KBC Split.  Neslužbeno, opečeno mu je 15 posto tijela, konkretno prsište i ruke, i najvjerojatnije će biti zadržan na liječenju.

Na mjestu požara traje policijski očevid nakon kojega će biti jasniji njegov uzrok. O cijelom događaju bit će obaviještena inspekcija zaštite na radu.

 U splitskoj Javnoj vatrogasnoj postrojbi (JVP) kažu kako je požar ugašen u 14.08 sati, a gasilo ga je osam gasitelja sa dva vozila.

 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • barica56 31.07.2018.

    Loše održavanje komore a i neki put se rade poslovi i radnje koje ni u snu se nebi smjele radit u komori za lakiranje govorim ovo iz dugogodišnjeg iskustva.

Komentiraj...
Vidi sve komentare