To je to što me zanima!

Razbojnici brutalno pretukli opernog prvaka Ivicu Čikeša

Šefa splitske opere nepoznati muškarci su napali na Žnjanu oko tri sata. Ukrali su mu fotoaparat, mobitel i novac. Policija je navodno na tragu drskim počiniteljima
Vidi originalni članak

Šef splitske opere i operni prvak Ivica Čikeš (48) pretučen je u splitskom kvartu Žnjan u blizini svog stana u subotu oko 3 ujutro.

Čikeša je dočekalo nekoliko napadača. Izudarali su ga po glavi, slomili mu nos, a navodno i izbili nekoliko zubi. Čikeš je sam došao do policijske postaje, a službenici su ga pronašli u lokvi krvi. Prevezen je u splitsku bolnicu gdje su mu ustanovljene teške tjelesne ozljede, ali ne i opasne po život.

Neslužbeno doznajemo i kako su napadači Čikešu oduzeli sve predmete koje je imao kod sebe, između ostalog i fotoaparat. Naime, kad su ga policajci pronašli bio je u potpunom šoku, a liječnici su mu pružili prvu pomoć.  

Iz policije su nam rekli kako je prizor nakon napada bio doista zastrašujući, te da je bilo puno krvi i stakla. Inače, napad se dogodio tek 200-njak metara od policijske postaje.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • zenga2 17.03.2012.

    U ovoj državi definitivno moraju početi raditi prijeki sudovi i to po kratkom postupku ili crne trojke po noći. Znači i operne pjevače napadaju, pljačkaju sve što stignu, napadaju maloljetnici u čoporima kao hijene.A pošteni i mirni građani to moraju trpit.U osijeku isto tako, ali mislim da će biti iznenađenja za neke. Obilaze zgrade zvone prije podne po stanovima,hodaju po stepeništima.Traže stanove koje boi mogli opljačkat. Ima jedan momak snimljen je, počeo je dolaziti i navečer, neće još dugo.Mislim da će pasti sa stepanica.Građani se moraju organizirat jer policija i vlast ništa ne čine za sigurnost.Političari su zaštićeni, i nitko im ništa ne može.O banditi i razbojnici lutaju ulicama i napadaju ljude.Treba ih dva tri srediti javno i 50 % potencijalnih lopova i razbojnika će odustati.Dotle je došlo, ja sam spremio lanac od 3 m, i dva lokota , netko će naići biće vraga probat će svašta proći će ga volja za životom. Prvi ide momak sa stepeništa. Javit ću vam .

  • golubica1 17.03.2012.

    čitajući ove komentare ne mogu a da ne zaključim da živim u državi punoj idiota.Čovjek je išao kući ,a ije mogao preletit plažu ,pa je prolazio,a ne pitate šta su huligani radili tamo?zna se :čekali da netko naiđe da se zabave,premlate nekog i pokradu...to vam je jasno,al vam nije jasno kako da je išao kuć u to doba i nosio zamislite fotoaparat...

  • andi_1 17.03.2012.

    koliko vidim....mišljenja se razilaze ! - no to nije razlog da bi odobravao nasilje na štetu drugog ! Čovjeku brz oporavak a ove druge polovit pa nalemat istom mjerom ....za primjer ostalima !

Komentiraj...
Vidi sve komentare