To je to što me zanima!

Split: Popravljene su pametne klupe, sad ih čuvaju kamere

Iste takve klupe su prije nekoliko tjedna postavljene u Solinu, Poreču i Sarajevu te nisu oštećene. Uprava Marjana sada je potvrdila da su postavili i nadzorne kamere
Vidi originalni članak

Mladi inovator Ivan Mrvoš je popravio svoje dvije pametne klupe koje su oštećene samo nekoliko dana nakon postavljanja na Marjanu. Vandali su oštrim predmetima uništili USB priključak za punjenje mobitela. 

Iste klupe su prije nekoliko tjedna postavljene u Solinu, Poreču i Sarajevu te nisu oštećene. Uprava Marjana potvrdila je da su postavili i nadzorne kamere kako bi klupe zaštitili. Klupa ima i hotspot za internet te svijetli noću. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Christian Ritter 08.09.2015.

    a ko cuva kamere?

  • medenna 06.09.2015.

    popravili ste ih u pravo vrijeme, taman trebam na godisnji pa da malo struje usparam za mobitel a ove vandale obavezno kaznit i dobrano ih lupit po dzepu da im tako nesto vise ne padne na pamet!

  • 06.09.2015.

    Takvih ima svugdje,neznam samo što dokazuju čupanjem prometnih znakova i ovakvim sličnim stvarima.Jedini lijek je kugla sa lancem na nogu i društveno koristan rad čišćenja kanala pod oružanom pratnjom i to od 16g pa na dalje.Ništa drugo njih neće opametit.

Komentiraj...
Vidi sve komentare