To je to što me zanima!

Split: Starac (94) stradao dok je pretrčavao cestu

Starac je prelazio cestu izvan pješačkog prijelaza. Prevezen je u KBC Split, gdje se nalazi na liječničkoj obradi. Još nije poznata težina ozljeda
Vidi originalni članak

Pješak star 94 godine stradao je oko 18.30 sati u prometnoj nesreći u Vukovarskoj ulici u Splitu. Nedaleko od križanja s Tolstejevom na njega je naletio Rover splitskih registracijskih oznaka. Starac je prelazio cestu izvan pješačkog prijelaza. Prevezen je u KBC Split, gdje se nalazi na liječničkoj obradi. Još nije poznata težina njegovih ozljeda i je li životno ugrožen. Čekaju se i rezultati policijskog očevida kako bi se utvrdile točne okolnosti nesreće.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Cipi_Ri 31.01.2008.

    To sam i ja rekao frendu kada umalo nije zgazio starca na pesackom... Kaze mi on a od kuda se stvori... Pa cudo su ti ovi danasnji starci ...Lete tko da im je 20 .. hehe Desava se ljdima praznina u slici i ako gledaju.

  • alien_7 31.01.2008.

    sucut obitelji... i jedno logicno pitanje:Kako starac od 94 godine moze pretrcati cestu...

  • strijelica 30.01.2008.

    Jadan starac......možda nije vidio auto.....sudbina.....a opet kad bolje razmislim, doživio je godine koje malo tko doživi....u njegovim godinama patnja ne može dugo trajati. Ako je što slomio, teško će se oporaviti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare