To je to što me zanima!

Split: Trgovački sud utvrđuje uvjete za stečaj Dalmacijavina

Vlada je na sjednici 22. ožujka zaključila kako je tvrtka Dalmacijavino prezadužena te je već duže vrijeme s blokiranim žiro-računom tako da su stekli uvjete za stečaj
Vidi originalni članak

Trgovački sud u Splitu je donio rješenje u ponedjeljak kojim se pokreće postupak radi utvrđivanja uvjeta za otvaranje stečajnog postupka nad tvrtkom Dalmacijavino. Dalmacijanews javlja kako još nisu donijeli rješenje o otvaranju stečajnog postupka.

Predsjednik Trgovačkog suda u Splitu, Ivan Basić, kazao je kako je tim rješenjem sud odredio ročište radi izjašnjenja o prijedlogu za otvaranje stečajnog postupka, koje će biti 17. travnja ove godine. Vlada je na sjednici 22. ožujka ove godine zaključila kako je tvrtka Dalmacijavino prezadužena te je već duže vrijeme s blokiranim žiro-računom tako da su stekli uvjete za stečaj.

Dalmacijavino je prema podacima iz preliminarnog izvješća o poslovanju za 2011. godinu prošle godine ostvarilo gubitak u iznosu od skoro 117 milijuna kuna, što je za 56,6 posto veći gubitak nego 2010. godine. Prema podacima iz tog izvješća, Dalmacijavino je krajem prošle godine imalo 426 zaposlenih.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • floyd_1 03.04.2012.

    Kao i mnoge dobre firme . Loša politika i odlična pohlepa za lakom zaradom uništavaju ovaj narod.

Komentiraj...
Vidi sve komentare