To je to što me zanima!

Split: U disku je razbio bocu i teško ozlijedio muškarca (26)

Policija je uhitila Marina J. (30) za kojeg sumnja da se u disku posvađao i fizički sukobio s Dinka J. (26). Dinko J. ima rane na podlaktici, izvijestila je policija
Vidi originalni članak

Policija je uhitila Marina J. (30) zbog sumnje da je 2. srpnja u disko-klubu Paganini u Splitu razbio bocu i krhotinama stakla teško ozlijedio Dinka J. (26). Prvo su se posvađali, a potom i potukli. Dinko J. ima rane na podlaktici. Uz kaznenu prijavu, priveden je istražnom sucu koji ga je nakon ispitivanja pustio. Inače, Marin J. otprije je poznat policiji, a u dosjeu ima niz kaznenih djela poput razbojništva, prodaje droge te pucanja iz vatrenog oružja. U cafe baru Bačvice 2003. godine razbijao je čaše i boce te pucao u šank, a godinu kasnije optužen je za pokušaj ubojstva. Na parkiralištu kasino kluba u Splitu ispalio je metke u Antu L. (40). Propucao mu je nadlakticu, dok je Nenadu N. (32) pucao u prsa.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • show 1 05.07.2011.

    Paganini = narodnjaci + kriminalci . Dobro je šta nema mrtvih pored ovako "poznatih" gostiju.

  • corny005 05.07.2011.

    za ne povirovat, paganini i poznati kriminalac... nisan ni mislila da je u pitanju humanitarna akcija. ne tribaju njima sudovi da ih maknu s ulice par godina, rješit će se oni sami međusobno.

  • NIAGARA 05.07.2011.

    Taj stvarno ima premalo kaznenih djela pa šeta slobodan kao pticica. Hm, što cekate, možda da ubije koga pa cete ga tek onda smjestiti iza rešetaka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare