To je to što me zanima!

Teško pokretna žena (90) živa gorjela, preminula je u bolnici

Žena je po dolasku u splitsku bolnicu pokazivala znakove života, no preminula je u bolnici. Nešto prije 8 sati u njenom stanu buknuo je požar koji je izazvala svijeća
Vidi originalni članak

Zbog teških opeklina i ozljeda u splitskoj bolnici jutros je preminula 90-godišnja starica. 

U njezinom stanu u Ulici hrvatskih iseljenika u Splitu jutros oko 7.50 sati izbio je požar. Susjed je osjetio dim te je pozvao vatrogasce i policiju, no već je bilo kasno. Vatra se razbuktala, a starica je bila teško pokretna. 

Očevidom je utvrđeno da je požar izazvao otvoreni plamen uslijed neopreznog korištenja voštane svijeće. O požaru je obaviješteno splitsko općinsko državno odvjetništvo.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • timica2 22.02.2013.

    Zaista tužno,doživjeti 90 godina i onda izgorjeti.!!

  • 22.02.2013.

    U pametnim zemljama zapada, gdje pojedini ljudi prilikom kreiranja i donošenja pojedinih propisa koriste i mozak, logiku itd, postoje razne mogućnosti pomoći starijim osobama koje imaju nekretninu: npr. mjesečno plaćanje doma i njege dosmrtno, u zamjenu za nekretninu ili njezin dio, ili isplata dodataka na penziju, kamata, svašta. e a kod nas očito nema volje niti želje za takvo nešto. Vani si osim toga gazda svoje penzije, možeš je podizati na razne načine, vezati, oplođivazi, itd, ali naše su toliko male da je to sramotno uopće nekom u EU i reći.

  • tessa 10 22.02.2013.

    Užasna smrt, a još gora pomisao da je teško pokretna starica živjela sama!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare