To je to što me zanima!

Splitska policija traži ovu ženu, istražuju niz krađa u dućanima

Policija moli sve građane koji raspolažu informacijama o ženi s fotografija da obavijeste Drugu policijsku postaju Split
Vidi originalni članak

Policija provodi kriminalističko istraživanje zbog počinjenja više krađa iz prodavaonica na području Splita, javila je u subotu splitsko-dalmatinska policija te su objavili fotografije žene koju traže vezano uz ta kaznena djela.



Navode kako smatraju da raspolaže s informacijama u vezi navedenih kaznenih djela. Stoga se policija poziva građane koji raspolažu informacijama o ženi s fotografija da obavijeste Drugu policijsku postaju Split na telefon 021/309-356, 309-357 ili na broj 192.


 
Također, građani informacije mogu dostaviti osobno dolaskom u najbližu policijsku postaju ili putem e-mail adrese: splitsko-dalmatinska@policija.hr 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • mir u remetincu 16.03.2024.

    učila je od najboljih ,lidera stranke

  • hercegovac katolik lopina 16.03.2024.

    To je ona “di si lipa”” Ona voli krasti

  • ghostrider4 16.03.2024.

    Koliko znam besplatno može svako probat u dm ili bilo gdje bilo koji parfem, što znači samo jedno krade ih vjerojatno da bi preprodala za novac od kojeg kupuje hranu ili u prijevodu da bi imala novaca za dostojan život o tom niste razmišljali naprimjer sigurno ko god ima imalo novaca da si priušti neće sigurno ići krast parfeme. Ne branim nikoga nit opravdavam njezin postupak. Vi indirektno branite vladajuće, vladajući su krivi što narod traži izlaz na razne načine i točka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare