To je to što me zanima!

Splitski fast food zaprijetio lopovu preko Facebooka: 'Imaš jedan dan da vratiš što si ukrao'

U petak su lopovu preko Facebooka poručili kako ima jedan dan da vrati naočale, ili će, u suprotnom, cijela snimka gdje se vidi njegovo lice i sramotan čin objaviti
Vidi originalni članak

Poznati splitski fast food restoran, Sunset food, u petak je na svom Facebook profilu objavili fotografije muškarca kojeg su u srijedu, 21. srpnja, snimile nadzorne kamere, a koji je došetao do stola i ukrao s njega sunčane naočale. Potvrdili su nam kako ih lopov još uvijek nije vratio.

- Po najvećoj vrućini ti si ukrao sunčane naočale našim vjernim kupcima dok su birali da li će staviti ajvar ili kapulu ili kajmak u ćevape - napisali su u objavi.

U petak su mu preko Facebooka poručili kako ima 24 sata da vrati naočale, ili će, u suprotnom, cijela snimka gdje se vidi njegovo lice i sramotan čin objaviti.

 - Mi to ne toleriramo i preziremo krađe i slične stvari, ali smo velikog srca i želimo vratiti naočale našem kupcu te ovim putem te obavještavamo tj. upozoravamo da imamo nove kamere na kojima se vidi svaka tvoja crta lica te imaš 24 sata da vratiš naočale kod djelatnica Sunset food-a ili ćemo u suprotnom objaviti cijelu snimku tvog sramotnog čina - napisali su.

Idi na 24sata

Komentari 66

  • simplicije23 01.08.2021.

    brale ne prati društvene mreže ...

  • os-lega 01.08.2021.

    Neka tuži "restoran" za kazneno djelo "Prijetnja"! Zamisli fastfud će nešto objaviti, koje face sa pijace. Sigurno im je nanesena ogromna šteta što za ugled što materijalna, ha , ha!

  • jožek2 01.08.2021.

    Ma odmah objaviti sliku lopova pa makar je i hdz-eovac.

Komentiraj...
Vidi sve komentare