To je to što me zanima!

Splitski HDZ traži ostavke zbog Marjana, optužio je vijećnike za kriminal: 'Nek' se Puljak izjasni'

Šuta je trojicu dužnosnika optužio da su sudjelovali u fiktivnoj javnoj nabavi tako što su tvrtku "Lipov gaj" kao izvođača radova uveli u posao prije no što je javna nabava završila
Vidi originalni članak

Predsjednik splitskog HDZ-a Tomislav Šuta zatražio je u četvrtak ostavke gradskog vijećnika Srđana Marinića i ravnatelja Javne ustanove za upravljanje Park šumom Marjan Marka Pejnovića, optužujući ih za kriminal, i pozvao na odgovornost dogradonačelnika Bojana Ivoševića.

PROJEKTI PRETHODNE VLASTI Splitski HDZ opleo je po Ivici Puljku: 'Gdje bračni par Puljak prođe tu trava više ne raste...'

- U Javnoj ustanovi za upravljanje Park šumom Marjan događaju se kriminalne radnje, zbog čega tražimo ostavke Marinića i Pejnovića, a Ivoševića pozivamo na odgovornost jer su on i Marinić prekoračili svoje ovlasti - rekao je Šuta na konferenciji za novinare.

Ustvrdio je kako je Pejnović samo formalno ravnatelj ustanove je zapravo Marinić i Ivošević paralelno upravljaju Park šumom.

SVI PRIČAJU O REGIONALNOJ ZVIJEZDI Stanković upitao Ivicu Puljka bi li Prijovićka mogla nastupati u Splitu: 'Da, zašto ne bi mogla?'

Šuta je trojicu dužnosnika optužio da su sudjelovali u fiktivnoj javnoj nabavi tako što su tvrtku "Lipov gaj" kao izvođača radova uveli u posao prije no što je javna nabava završila.

- Marinić šalje mailove djelatnici Jane ustanove za upravljanje Park šumom Marjan i traži da se u projektni zadatak uvrsti i fiktivno provede javna nabava, a izvođač je već ušao u posao. To pokazuje, osim neznanja, da su skloni kriminalnim radnjama - kaže Šuta.

DOČEK VATERPOLISTA VIDEO Nije se na splitskoj rivi samo pljeskalo: Ivica Puljak popeo se na binu, izviždali ga

Pozvao je gradonačelnika Ivicu Puljka da se izjasni o događajima u Park šumi Marjan, inače će smatrati da ga "ta trojica drže u šaci".

Zbog događaja u Park šumi Marijan 12 vijećnika oporbenih HDZ-a, Domovinskog pokreta i Hrvatske građanske stranke potpisalo je zahtjev za sazivanje tematske sjednice splitskog Gradskog vijeća o toj ustanovi.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • TVP 22.02.2024.

    Neviđeno ismijavanje sa svim iole normalnim ljudima. To je sve rade a posebno gradovima gdje nisu na vlasti, dno dna današnjeg vremena u svakom pogledu.

  • Dalmatinka😇 22.02.2024.

    Andro Krstulovič Opara je Kriv za Marjan, sjekli su se zdravi i bolesni borovi ali se ne zna gdje su završili. Upropastili su ZOOLOŠKI VRT. sve pod vodstvom Krstuloviča i HDZ-a!

  • samocenzura 22.02.2024.

    puljak moras pod hitno promjeniti boju ova boja crvena im kopa oci.

Komentiraj...
Vidi sve komentare