To je to što me zanima!

Splitsko-dalmatinska: 511 novih slučajeva korone, dvoje mrtvih

Na bolničkom liječenju nalazi se 179 covid pozitivnih osoba u KBC-u Split dok se 32 osobe nalaze na respiratoru.​ Prema izvješću KBC-a Split u protekla 24 sata ​umrla je žena (83​) i muškarac (68​) sa komorbiditetima
Vidi originalni članak

U​ Splitsko-dalmatinskoj županiji u posljednja je 24 sata testirano 1365 uzoraka i potvrđeno 511 novooboljelih od covida-19, dok su od posljedica zaraze dvije osobe umrle, izvijestio je županijski Stožer civilne zaštite.

​Prema izvješću županijskog Nastavnog zavoda za javno zdravstvo 232 novozaražena su iz Splita, iz ​​​Kaštela 56,​ ​Solina 28​, ​​Trogira 20​, ​​Podstrane ​i Makarske po ​18,​ ​Sinja 17,​ ​Omiša i Okruga po deset,​ Trilja devet, Supetra, Jelse, Muća i Hvara po sedam, te Imotskog šest. Bol i Dugi Rat imaju po pet novooboljelih, Marina, Podbablje, Pučišća, Seget i Zmijavci po četiri, a Hrvace i Proložac po troje pozitivnih. Po dva oboljela ima Stari Grad, Baška Voda, Dugopolje, Gradac, Podgora, Postira, Runovići i Sutivan, dok ​Komiž​a, ​​Vrgor​a​c, Dicm​o, Klis, Šestanov​a​c, Šolt​a i Cist​a​ Provo ​imaju po jednog novooboljelog.

​"​Od ukupnog broja novooboljelih 311 osoba su kontakti prethodno oboljelih dok se ostali epidemiološki obrađuju. Ukupno 601 osoba nalazi se u samoizolaciji.​ Na bolničkom liječenju nalazi se 179 covid pozitivnih osoba u KBC-u Split dok se 32 osobe nalaze na respiratoru.​ Prema izvješću KBC-a Split u protekla 24 sata ​umrla je žena (83​) i muškarac (68​) koji su uz brojne komorbiditete bil​i​ pozitivn​i​ i na covid infekciju​", kazali su u Stožeru​.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare