To je to što me zanima!

Dalmatinci zbog vrućina traže da se odgodi početak nastave

Odgovor bi trebali dobiti sljedeći tjedan. Ipak nisu sigurni da će im odgoda biti odobrena jer se prema propisima takav zahtjev mora Ministarstvu uputiti do 14.6.
Vidi originalni članak

Splitsko-dalmatinska županija je tražila od Ministarstva obrazovanja i sporta odgodu početka nastave u školama zbog velikih vrućina, piše u utorak Dnevnik hr

Ako bi im odgoda bila odobrena nastava bi počela 10. rujna. Odgovor bi trebali dobiti početkom sljedećeg tjedna. Ipak nisu sigurni da će im odgoda biti odobrena jer se prema propisima takav zahtjev mora Ministarstvu uputiti do 14. lipnja. 

Idi na 24sata

Komentari 1045

  • JelenaHoppus 25.08.2012.

    http://danas.net.hr/hrvatska/upalio-se-meteoalarm-za-gotovo-cijelu-hrvatsku eto vam na, svugdje je vruće. al prc, idemo svi 3.9. u školu i točka ;)

  • biker12 24.08.2012.

    splićani uvik moraju bit posebni

  • radost 23.08.2012.

    u Gorskom Kotaru padne snijeg dva metra i jadna baka od sedamdeset i pet godina si ga sama čisti, u Splitu padne pet centimetara snijega, a mladi mulci od dvadeset godina gledaju kako im snijeg čiste ovi iz HGSS-a.... u Slavoniji je prek četrdeset stupnjeva, ljudi rade po polju, a u Splitu trideset pet stupnjeva i traže odgodu nastave... u Međimurju poplava, to je na vjestima bilo pet minuta, u Dalmaciji mali požar, dva tjedna se izvještava kak se jedva bore s tim... Na kopnu se sije pšenica, šprica se i troši se nafta na nju i onda kila pšenice dođe 1 kunu, Dlamoš ode na brod upeca tri ribe i zaradi tristo kuna... ma daj, dosadni ste više...Dalmatinci primite se posla, a ne samo gledati kak bute od turizma živeli...

Komentiraj...
Vidi sve komentare