To je to što me zanima!

Splitsku Povorku ponosa će preseliti u neko predgrađe?

Kerum i njegovi suradnici ne mogu zabraniti već prijavljeni događaj, nego mogu uskratiti pravo na korištenje javnih površina ili pak ponuditi zamjensku lokaciju
Vidi originalni članak

Sljedeći ponedjeljak sastat će se gradski čelnici koji će odlučiti o sudbini spkitskog gay pridea. Dogradonačelnik Jure Šundov kazao je kako će tada obznaniti konačan stav oko već izdane, a potom i povučene odluke o korištenju javnih gradskih površina tijekom održavanja skupa.

Željko Kerum i njegovi suradnici ne mogu zabraniti već prijavljeni događaj, nego mogu uskratiti pravo na korištenje javnih površina ili organizatorima ponuditi zamjensku lokaciju, piše Slobodna Dalmacija

Spominjalo se kako bi se Pride mogao teoretski organizirati i u prigradskim naseljima kao što su Mejaši, Žnjan ili pak u Slatinama na otoku Čiovu.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • čamil 27.05.2012.

    A ko će to plaćat??

  • Lezbejka 27.05.2012.

    turisti vole povorke, zatucani hrvati su jedino problem. treba tužiti hrvatsku

  • IvanGospaIsus 27.05.2012.

    Našli su se di će pravit Gay Pride. Splićani su razdražljivi i to će oni itekako dokazati, upitno je zašto baš u Splitu? to je već provokacija? ima mista di vas nebi niko taka al tamo ne želite praviti Gay Pride, jel vam je cilj provocirati ljude?

Komentiraj...
Vidi sve komentare