To je to što me zanima!

Spontani Jakovčić: Skinuo sam majicu kao dar Tolju

Istarski župan skinuo se pred gomilom okupljenih ljudi do pojasa u Puli. Kaže kako je majica koju je skinuo bila jedina stvar koju je mogao darovati
Vidi originalni članak

To što sam se skinuo bilo je vrlo spontano i nisam to planirao. Htio sam izgladiti nesporazum s umjetnikom Slavenom Toljom i pozvao sam ga na pozornicu da se rukujemo. On je to iskoristio za svoj performans, a da ne ode bez županovog dara skinuo sam majicu i darovao mu je, jer to je jedino što sam imao kod sebe i pokazao sam svoj trbuh, rekao je istarski župan Ivan Jakovčić. On se skinuo do pojasa pred ljudima i otvorio u utorak navečer drugu međunarodnu manifestaciju Muzeja suvremene umjetnosti "Tu smo 2" u Puli. Prilikom otvorenja pozvao je umjetnika Slavena Tolja s kojim se mjesec dana ranije sukobio na otvaranju porečkog Anaalea 2010. da mu se pridruži na pozornici u znak pomirenja i da mu pruži ruku. Tolj je nevoljko pružio ruku županu i rekao da se u posljednje vrijeme često srami, da se također i večeras srami, ali da se ne crveni. Potom si je namazao obraze crvenom bojom. Jakovčić je nakon toga u tri navrata skinuo tri sloja majica sa sebe uz rečenicu: "Smršavio sam sedam kila". Publika mu je počela pljeskati. Jakovčić je nedavno, nakon medijskih kritika odijevanja kratkih hlača, u Poreču dijelio bermude prolaznicima.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Sofi 15.09.2010.

    Tebi su se isto polupali lončići... Jel to koka u pitanju?? Ima se para ima s s čim?? Ili nemaš baš nikakvog pametnog posla za raditi nego pokazivati to svoje \'prekrasno\' tijelo.

  • konjica 15.09.2010.

    Ma vidi lažova

  • Igraine7 15.09.2010.

    Bolje da nisi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare