To je to što me zanima!

Spor oko sisačke rafinerije: Josipović okupio sve aktere

Do sastanka je došlo na inicijativu Stožera za obranu sisačke Rafinerije koji je smatrao da će u Josipoviću dobiti podršku. Pozvao je i kompletnu Ininu upravu
Vidi originalni članak

Predsjednik Ivo Josipović primio je u svojem uredu sve predstavnike u recentnim sukobima oko Ine. Do sastanka je došlo na inicijativu Stožera za obranu sisačke Rafinerije koji je smatrao da će u Josipoviću dobiti podršku.

Šef države na razgovor je pozvao i kompletnu Ininu upravu, ali su se odazvali samo trojica hrvatskih predstavnika te predsjednik Uprave Zoltán Áldott, javlja Jutarnji list.

Predsjednik Josipović se navodno založio za spuštanje lopte na zemlju i dogovorno rješenje problema te  stvaranje preduvjeta kako bi se odluke o Ini donosile bez jednostranosti, na ozbiljniji način nego što se to radilo dosad.

Radnici su ponovno izložili listu, o njihovom mišljenju krivih odluka MOL-a u vezi sa sisačkom Rafinerijom. Zahvalili su hrvatskim članovima Uprave na tome što su nedavno napuštanjem sjednice Uprave srušili kvorum i tako onemogućili trenutačno zatvaranje sisačke Rafinerije.

Aldott je, kako saznaje Jutarnji list, i ovom prilikom ponovio svoje otprije poznate stavove. Govorio je o tome da Ina mora biti tržišno orijentirana kompanija, kako je poslovne odluke nužno temeljiti na računicama o isplativosti i profitabilnosti.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • jozabroz 21.10.2014.

    proslo je od tog vremena ali po obicaju,rezultata nikakvih,,)))) a da mozda date pohapsit sve koji tamo rade??

  • otilliaOS33 17.10.2014.

    je, kako da ne, baš je Josipoviću stalo do rafinerije u Sisku, čista predizborna kampanja i sakupljanje glasova koje po svemu sudeći dobiti neće.

  • Yassa 15.10.2014.

    ovo je cirkus do kojeg nije smjelo doći da smo ozbiljna država ili da su ljudi na vlasti iole pošteni

Komentiraj...
Vidi sve komentare