To je to što me zanima!

Sobol podigla kaznenu protiv Glasnovića zbog govora mržnje

Sobol je u kaznenoj prijavi navela kako je Glasnović na svojem Facebook profilu 23. rujna objavio 'tekst-komentar prepun mržnje, teških uvreda i poziva na nasilje
Vidi originalni članak

SDP-ovka Gordana Sobol odlučila je podnijeti kaznenu prijavu protiv Željka Glasnovića zbog njegovog statusa na Facebooku.

Sobol je u kaznenoj prijavi navela kako je Glasnović na svojem Facebook profilu 23. rujna objavio 'tekst-komentar prepun mržnje, teških uvreda i poziva na nasilje("pendreci i suzavac"), tekst u kojem diskriminira i vrijeđa s obzirom na spol i s obzirom na različito političko uvjerenje, kao i porijeklo većeg broja studenata i studentica Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu".

Sobol smatra da postoji osnovana sumnja da je Glasnović počinio kazneno djelojavnog poticanja na nasilje i mržnju iz članka 325., stavak 1. Kaznenog zakona.

Glasnović je u svojem statusu objavljenom u petak naveo kako prosvjed na FFZG-u izvode "razmažena derišta recikliranih komunista, kvazi intelektualaca koji u životu nisu radili i kao njihovi roditelji hoće sebi osigurati ugodnu lijenost".

Idi na 24sata

Komentari 442

  • tuti fruti 11 29.09.2016.

    Nije podigla protiv pupavca kada je pljuval po hrvatskoj koja sramota sdepea ima dvostruki kriteri.

  • jo2hn8ny 29.09.2016.

    Osobno mi je tek sada jasnije zbog čega je SKOJ-evka Sobol podnijela kaznenu prijavu protiv HRVATSKOGA generala Glasnovića. Zbog podizanja rejtinga kojeg nema među glasačima unutar Partije. Zbilja mizerno.

  • Sokol ga nije volio 29.09.2016.

    Koji si ti faktor da podižeš optužnicu protiv Glasnovića pa nije ti ,nažalost ,spominjao drugaricu mamu

Komentiraj...
Vidi sve komentare