To je to što me zanima!

Modrić, Čilić, Mandžukić i Šarić promoviraju ljepote Hrvatske

Pod sloganom 'Croatia - full of life', u sportu se osim Luke Modrića pojavljuju i tenisač Marin Čilić, nogometaši Dejan Lovren, Mateo Kovačić, Mario Mandžukić i Ivan Rakitić...
Vidi originalni članak

Hrvatska turistička zajednica (HTZ) promovirala je u utorak predvečer u Londonu na Svjetskoj turističkoj burzi WTM novi promotivni video spot u kojemu deset svjetski poznatih hrvatskih sportaša i umjetnika poziva u Hrvatsku predstavljajući njezine ljepote, poznate lokacije i turističke proizvode.

Pod sloganom 'Croatia - full of life', u sportu se osim Luke Modrića pojavljuju i tenisač Marin Čilić, nogometaši Dejan Lovren, Mateo Kovačić, Mario Mandžukić i Ivan Rakitić, ali i košarkaš Dario Šarić, kao i poznati duet 2 Cellos, glumica Zrinka Cvitešić te glazbenik Maksim Mrvica.

Spot je koštao 700.000 kuna, a sportske i druge hrvatske zvijezde svog honorara od pola milijuna kuna odrekli su se u humanitarne svrhe.

Video je režirao Nevio Marasović u suradnji s produkcijskom kućom BBDO.
 

Idi na 24sata

Komentari 46

  • Tigar 74 09.11.2017.

    Svaka čast! Odlično urađeno!

  • žaba davi rodu 08.11.2017.

    Modric pravi šminker .....antireklama za one koji ne poznaju nogomet čim ga vide upitat ce se jesu li svi tako u hrvatskoj ružni mali i neugledni kao on

  • žaba davi rodu 08.11.2017.

    Modrić pogotovo on je poznat po ljepoti da mu nije nogometa rovo bi negdje po kontejnerima i vadio boce

Komentiraj...
Vidi sve komentare