To je to što me zanima!

Sportski direktor Osijeka zbog nasilja u obitelji noćio u policiji

Policija je Miroslava Žitnjaka privela u subotu zbog obiteljske svađe, odnosno nasilja nad ženom. Žitnjak je rekao da je bilo nekih nesuglasica, ali da su ih prevladali
Vidi originalni članak

Sportski direktor Osijeka Miroslav Žitnjak (45) proveo je noć u zatvoru zbog nasilja nad suprugom (45). 

Na suprugu je nasrnuo nakon burne svađe  u obiteljskoj kući u Osijeku, u subotu oko 17 sati. Prema saznanjima Večernjeg lista žena je u naguravanju pala na pod i zadobila nekoliko ogrebotina. 

Žitnjaka su priveli u subotu, a u nedjelju je odveden pred prekršajnu sutkinju. Dobio je novčanu kaznu nakon čega je pušten kući. Zbog noćenja u zatvoru propustio je utakmicu posljednjeg kola Prve HNL između Osijeka i Zadra u Gradskom vrtu.

- Došlo je do nekih problema, ali sve je izglađeno, rekao je Žitnjak. 

Idi na 24sata

Komentari 75

  • tajnamoja 15.05.2012.

    Bem te u tregere ušminkani nasilniče

  • gandi1 15.05.2012.

    aha, riješio je sve nesuglasice i to evo jutros čim je izišao iz zatvora. Ja bih ga malo duže zadržao u ćuzi, pa da si malo bolje promisli o nenasilnim metodama komuniciranja.

  • CarIgor 15.05.2012.

    nasilnost i zlostavljanje žene ne podržavam i u globalu kao jači spol moramo voditi računa da se takve stvari ne događaju...naravno ima i loših žena,koje zaslužuju sve najgore,ali u svađi kada vide muškarca,kojega se ne može izbaciti iz takta i koji im velikom smirenošću govori riječi koje je gađaju ravno u srce,e to boli više od svakoga udarca...

Komentiraj...
Vidi sve komentare