To je to što me zanima!

Šprajc se prestrašio pitona, a onda ga je stavio oko vrata...

Voditelj Zoran Šprajc je u emisiji u srijedu u jednom trenutku uzeo pitona u ruke. Izgledao je malo preplašeno, ali ju je ipak stavio oko vrata i nastavio voditi intervju
Vidi originalni članak

U RTL direktu u srijedu gostovali su kraljevski piton i njegov vlasnik Neven Vrbanić. Voditelj Zoran Šprajc je u jednom trenutku uzeo pitona u ruke. Izgledao je malo preplašeno, ali ju je ipak stavio oko vrata i nastavio voditi intervju. 

Gospodine Vrbaniću, meni nije ugodno ni ovih par minuta s tim zmijama, kako vi živite s njima, imate jednu od najvećih privatnih kolekcija zmija na svijetu - kako spavate noću, pitao je Šprajc  Nevena Vrbanića. 

- Zmije držim u posebnim prostorijama. Tako da ne može moj sin tamo otići i raditi nešto s njima - odgovorio mu je Vrbanić. 

 

Idi na 24sata

Komentari 77

  • Istvan Serekesz 06.04.2017.

    Opičen, izgleda da ga malo tuče kriza srednjih godina. Ali u svakom slučaju interesantan lik.

  • Cro Miki 06.04.2017.

    Normalno da tko "normalan" ovo čita neće vjerovati da nisam imao pojma da je Šprajc bio Jovanović a stalno, bolje reći povremeno, liječim frustracije ovim tipkajućim mudroserstvima !!! No to je "ko budali šamar" tema OD ZNAČAJA kako bi se SVAĐALI MI obični CRO-građani dok nam "VELIKI" Hrvati su po raznim nazivima nam pred očima SVE pretvarali u Agrokore, razj**** nam imovinu; JA TEBI - TI MENI a VAMA/nama OTPLATE i "haj život" u konačno nam SLOBODNOJU DOMOVINI !!! Ma je### Vas Šprajc / Jovanović kraj sra**** pred nosom !!! Čovjek IZUZETNO dobro "hobla" .... neka ga !!! Vidjelo se kad se usr... od zmije, a nakon vježbe; "hrabar kao Lesi" !!! Neka ja ni VJEŽBAO NE BIH a kamoli odradio dio posla !!! Zorane .... ma kako se PREZIVAO .... kapa dolje za POSAO KOJI RADIŠ !!!

  • plik 06.04.2017.

    trebal je promijeniti prezime u "Perković-Thompson"..

Komentiraj...
Vidi sve komentare