To je to što me zanima!

Spreman na odvažne poteze: Nikola Grmoja skočio s mosta

LOKALNI IZBORI 2017.: Sam sebe nazvao je hrabrim i pozvao građane da glasaju za kandidate Mosta. Poručio je da je 'skokom s mosta simbolično pokazao spremnost za odvažne poteze'
Vidi originalni članak

Nikola Grmoja koristi posljednje sate prije predizborne šutnje da pozove ljude da izađu i glasaju, a kao bi im privukao pozornost mostovac je skočio bungee s mosta u Dubrovniku. 

Grmoja se bacio s mosta i pozvao građane da 'svojim glasom skoče u bolju budućnost'. 

Osim toga, poručio je, 'bungee skokom s dubrovačkog mosta simbolično sam pokazao spremnost za odvažne poteze'.

Sam sebe nazvao je hrabrim i pozvao građane da glasaju za kandidate Mosta. 

- Predizbornu kampanju dovršio sam hrabrim potezom – izveo sam bungee jump skok kako bi još jednom prije izbora naglasio najvažniju poruku, a to je skok u bolju budućnost.

Pozvao sam sve birače koji u drugom krugu imaju priliku svojim glasom napraviti jednako veliki skok, umjesto pasivne i nekompetentne vlasti izabrati nove i ambiciozne političare s programom, da se usude odabrati budućnost razvoja i napretka.

„Vukovarsko-srijemska Tomislav Panenić, Vinkovci Darko Posarić, Splitsko-dalmatinska Miro Bulj, Metković Katarina Ujdur, gradonačelnica Metkovića, Dubrovačko-neretvanska ja – ako preživim. Odvažite se, izađite na izbore!“ - napisao je Grmoja.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Optimyst 03.06.2017.

    Skočio s mosta ? R:I.P. Usputbudirečeno-zašto na poštujete predizbornu šutnju,šta ovaj članak danas traži na naslovnici ?

  • nu.ja 02.06.2017.

    pfff.....curice od 13 godina to skaču =))

  • Iveq 02.06.2017.

    Kaj mu niste zavezali štrik oko vrata

Komentiraj...
Vidi sve komentare