To je to što me zanima!

'Spreman sam otići iz Diokija, teško mi je gledati te radnike'

Nadam se da će već sutra doći do dogovora od strane Ministarstva gospodarstva kako bi se ubrzao proces restrukturiranja i osigurao novac za plaće, rekao je Ježić
Vidi originalni članak

Vlasnik Diokija, Robert Ježić, kazao je na HRT-u kako se osjeća odgovornima za stanje u tvrtki te da mu je teško gledati radnike koju štrajkaju glađu. Dodao je da je spreman izaći iz vlasničke strukture kako bi se pokrenula proizvodnja za što ključnim smatra HEP. 

- Nadam se da će već sutra doći do dogovora od strane Ministarstva gospodarstva kako bi se ubrzao proces restrukturiranja i osigurao novac za isplatu plaća - rekao je Ježić čiji radnici i dalje štrajkaju na skeli visokoj 50 metara. 

Zbog teške iscrpljenosti dvojica su radnika završila u bolnici, a u četvrtak navečer pozlilo je i trećem. Sastanak predstavnika uprave i skupine najvećih vjerovnika Diokija te ministarstva gospodarstva, financija i rada i mirovinskog sustava odgođen je za petak.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • MEDVJED12345 16.03.2012.

    ja mislim da se jezic pokajao da mu trebamo oprostiti

  • Hanter 16.03.2012.

    Odo on uz otpremninicu,država če sanirat njegove LOŠE POTEZE(od naše love).I tako u ovoj našoj ljepoj na svakom koraku.A što se tiće INA-e i lopovluka,spremaju se dizat cjenu ukapljenom plinu,to je plin koji koriste automobili i kućanstva u bocama i velikim spremnicima,zajedno sa cjenom benzina i dizela.Taj plin nema veze sa tim gorivima,naprotiv nastaje ukapljivanjem otpadnog plina iz rafinerije i bušotina i mi ga imamo toliko da ga spaljujemo.Dokaz pljaćke i lopovluka u INI a država djeli dobit sa njima pa to dokazuje da nas i oni u suradnji sa INOM pljaćkaju.

  • huki 16.03.2012.

    nije skela dragi novinari nego postrojenje ( pirolitičke peči..u kojima se izdvaja plin etilen iz plina etan)...naravno da nam INA (čitaj mađaria) nedaju etan jer im to nije u interesu....budu na DINU vozili svoj etilen....da nije i tu pala kakva provizija......valjda ?........

Komentiraj...
Vidi sve komentare