To je to što me zanima!

Spriječili dva napada, do treće bombe nisu stigli na vrijeme

Policija je spriječila dva napada na berlinsku željeznicu u srijedu, dok je u trećem izbio požar, no nije bilo eksplozije i nitko nije ozlijeđen, rekla je policija
Vidi originalni članak

Policija je spriječila dva napada na berlinsku željeznicu u srijedu, dok je u trećem izbio požar, no nitko nije ozlijeđen, javlja AP. Oko podneva se  na tračnicama na zapadu grada zapalila zapaljiva bomba, no nije eksplodirala, rekli su iz policije i dodali da nemaju više informacija jer je istraga još u tijeku. 

Od ponedjeljka, to je šesti napad u Berlinu. Samo je jedan izazvao štetu obustavivši željeznički promet, no srećom, do sada nitko nije ozlijeđen. 

U utorak kasno navečer radnici su kraj pruge na sjeveroistoku grada našli sedam boca sa zapaljivom tekućinom, a nekoliko sati ranije još jednu kraj glavnog željezničkog kolodvora u centru grada. U ponedjeljak su pak spriječili napad na glavni kolodvor, no eksplodiralo je na tračnicama na sjeveru grada. 

Odgovornost za napade preuzela je do nedavno nepoznata skupina ekstremistička skupina Hekla.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Brane_1 12.10.2011.

    Loše urađen posao, da su pomiješali dietil eter i benzin u omjeru 1:1, bilo bi dovoljno i deset litara mješavine u poluotvorenom spremniku (npr. plastičnom kanistru s skinutim čepom) u koji bi se ubacila traka tkanine namočena u istu tu mješavinu koja bi poslužila umjesto fitilja (dovoljno bi bilo i dva metra dužine da se stigne na vrijeme uteći) i eksplozija koja bi uslijedila vidjela bi se i sa Marsa...

  • nogometas05 12.10.2011.

    Tim anarhistima zadnju koščicu treba polomit..pa nevjerojatno,ne rade ama bas nista,smao kukaju,drogiraju se,urlaju i podrzavaju uglavnom sve sto ne valja...mrš!

  • anesa 12.10.2011.

    Hvala dragom Bogu pa nema ozlijedenih.

Komentiraj...
Vidi sve komentare