To je to što me zanima!

Spriječili ga da se zapali pa se zabio u plinske boce

Dugo Selo: Pijani J. M. (25) u utorak je oko 1.30 sati prijetio da će se politi benzinom i zapaliti, pa se nekoliko puta zaletio u spremnik plinskih boca
Vidi originalni članak

Htio se politi benzinom i zapaliti, ali smo mu na vrijeme blokirali agregat, kaže Božidar H. (26). On je u utorak oko 1.30 sati radio na benzinskoj AB Petrol u Sopu, kraj Dugog Sela. Na benzinsku je pijan došao Josip M. (25). Nakon što ga je Božidar spriječio da se zapali, Josip je sjeo u auto i punom brzinom se zabio u spremnik s plinskim bocama. Božidar Josipa poznaje i zvao je njegovu braću da ga smire. No jedan brat mu je rekao da zove policiju, dok mu je drugi rekao da pusti Josipa da se ubije.
- U ponedjeljak je bio rođendan Josipova djeteta, a žena ga je napustila i ne da mu da vidi djete - kaže Božidar. Josip je policiji poznat od ranije, a znaju ga i mještani po divljanju.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • MpH 10.06.2009.

    Da se ubio, sigurno bi vidio sina-na sprovodu... kreten! A i braća su mu \"malo jača\", kad vlastitom bratu nisu htjeli pomoć!!

  • nebojsacolic 09.06.2009.

    @Hacker-ri, prvo odrasti, pa napravi dijete pa tek onda pocni ostavljat te svoje blesave komentare...

  • Hacker-ri 09.06.2009.

    Covjeku se neda vlastito djete da vidi? pa dobro da ne ubija i kolje, jer ja bi to sigurno napravio da mi tako nesto netko zabrani

Komentiraj...
Vidi sve komentare