To je to što me zanima!

'Spriječili smo Zirduma da nogometašicu odveze kući'

SEKS-SKANDAL: Šime Zirdum navodno je htio odvesti nogometašicu (16) u svom automobilu. Trener djevojke je Zirduma spriječio u tome...
Vidi originalni članak

Nogometašicu (16) navodno je Šime Zirdum, ugledni član Hrvatskoga nogometnog saveza, već jedanput napastovao. No djevojka ga je prijavila tek nakon drugog pokušaja. Njen trener kaže kako ju je uoči reprezentativnih priprema vidio na stanici.
- Vidio sam je na stanici. Rekla mi je kako će je Zirdum povesti. Pitao sam je kako idu ostale cure, a kada mi je rekla da idu organizirano znao sam o čemu se radi. Dočekao sam i potjerao Zirduma, a djevojku odveo roditeljima - ispričao je njen trener.
Nekoliko dana kasnije Zirdum ju je uspio napastvovati. Iako se sumnjalo da je Zirdum svojedobno pokušao pipkati i kćer Tonćija Gabrića, bivši Hajdukov golman to je opovrgnuo.

ZIRDUMU PRODULJILI PRITVOR
Dežurna istražnja sutkinja Županijskog suda u Bjelovaru Antonija Bagarić produljila je u nedjelju za dodatna 72 sata zadržavanje u pritvoru dužnosnika Hrvatskog nogometnog saveza Šime Zirduma. Virovitički općinski sud bi vjerojatno u ponedjeljak trebao odlučiti o optužnom prijedlogu protiv Zirduma. Tereti ga se za kazneno djela bludnih radnji nad maloljetnicom. Općinsko državno odvjetništvo zatražilo je jednomjesečni pritvor za Zirduma. Na ispitivanju se branio šutnjom.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • marin.0202 28.09.2009.

    Pedofili pod okriljem zakona slobono haraju Hrvatskom.

  • njonjo 28.09.2009.

    ne 72 sata, produzi mu za 72 godine,smrad

  • mayhem26 28.09.2009.

    Ajmo sad da vidimo tu vašu kastraciju......To izgleda vazi samo za siromašne pedofile,a za ugledne pedofie nevaži...........

Komentiraj...
Vidi sve komentare